Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

jaka gra pokemon dla początkujących

Forum Gry RPG
Odpowiedz
20.09.2026 09:55
1
odpowiedz
Hexace
1
Legionista

jaka gra pokemon dla początkujących

Cześć jaka gra pokemon na nintendo switch lite będzie najlepsza dla początkujących grałam w red jakoś w podstawówce, ale nie przeszłam i nie wiem w jakim momencie skończyłam grę :)

20.09.2026 10:03
2
odpowiedz
Hexace
1
Legionista

bez błędów które uniemożliwiają grę lub sprawiają że jest uciążliwa

20.09.2026 10:20
Morgana
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Morgana
145
EDGElord
PLUS
Wideo

Na początku zdecydowanie gry z serii Let's Go, które są chyba najbardziej user friendly odsłonami jeśli chodzi o gameplay i mechaniki.

Jeśli chcesz bardziej tradycyjnego doświadczenia to na start chyba najlepsze byłoby Sword/Shield, które oferują standardowe erpegowe podejście z zachowaniem wielu mechanik, które są obecne w serii od lat, ale które zostały bardziej dopracowane i bardziej przyjazne dla nowych graczy.

Na samym końcu poleciłbym Pokemon Legends Arceus, które mocno zmienia rozgrywkę, oferując otwarty świat i skupiając się zdecydowanie bardziej na fabule i aspekcie kolekcjonerskim zachęcając do regularnego łapania nowych stworków. Moim zdaniem to najlepsza gra z tej serii na pierwszego Switcha, ale jest ona najbardziej nietypowa w swoich założeniach.

https://www.youtube.com/watch?v=7Wtfkl-g-VE

20.09.2026 10:32
cycu2003
3.1
odpowiedz
cycu2003
271
Legend
MAX

Morgana Zgadzam się ze wszystkim z Panem powyżej. Każda z tych trzech gier da coś innego ale chyba najlepiej, po latach, zacząć od Lets go Pikachu

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl