Jaka drukarka dwustronna

Forum Komputery
Odpowiedz
29.09.2025 15:40
Chriso25
1
odpowiedz
Chriso25
159
Generał

Jaka drukarka dwustronna

Szukam prostej drukarki dwustronnej bez zbednych bajerow i tania w utrzymaniu. Bede drukowal dosc sporadycznie.
Dobrze byloby aby tusze byly latwo dostepne i nie obraze sie jak tansze zamienniki tez beda dzialac.
Od czasu bede tez korzystal z niej na Linuksie (Ubuntu) wiec dobrze by bylo aby nie trzeba bylo sie gimnastykowac szukajac sterownikow calymi dniami.
W propozycjach Googla wyskakuja mi reklamy Canon Pixma. Mozna je kupic od 200-400 zl wiec moze jakies opinie na ich temat beda przydatne.

29.09.2025 15:45
elathir
2
odpowiedz
elathir
114
Czymże jest nuda?

Ja mam Piximę TS3350, do sporadycznego drukowania spoko, nawet z telefonem łatwo zestroić po WiFi, ale mój model jest akurat jednostronny. Używałem też pod linuchem ale akurat po kablu a nie po WiFi, więc obyło się bez dedykowanego softu, ale pewnie tez jest.

Jak drukujesz sporadycznie to po co ci w ogóle drukarka dwustronna? Te się raczej kupuje jak drukuje się dużo by zaoszczędzić czas na przekładaniu stron.

29.09.2025 22:26
Chriso25
3
odpowiedz
Chriso25
159
Generał

Myslalem ze drukowanie dwustronne jest zarezerwowane dla drozszych drukarek powyzej 500 zl ale jak jest taka opcja w tanszych urzadzeniach to zawsze to fajny dodatek.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl