Jak usunąc z forum..
plusa.
Ja rozumiem że były zmiany - ale kiedyś dzięki +/- można było usnąć plus klikniętego komuś przez pomyłkę ( ba puszczono nawet zgłoszenie na ten post)
Obecny system że nie można cofnąć oceny postu jest po prostu.. głupi
Chyba że istnieje tajna metoda nie przewidująca czytanie 30 artykułów sponsorowanych ;)
Tak wiem problemy pierwszego świata
Odkąd są same plusy, to więcej dobroci i miłości na forum, nawet w politycznych wątkach. Po co to psuć.
Ogólnie to wszędzie teraz tak zaczynają robić. Nie można kogoś z minusować bo przecież by się obraził i jakąś zaraz depresje popadł.
Jest romantycznie - nie narzekaj.
Właśnie poruszyłeś ważny temat. Wszędzie łapkę czy serduszko da się cofnąć. Tu na Golu nie da się...
Programisci wciąż pracują ale nie nad tym co trzeba a nadzoruje nimi Soulcatcher...
Dorobi się. Zero problemu. Po prostu teraz robimy ważniejsze rzeczy. Ale będzie - easy. Jedno serduszko więcej nikogo nie zabije.
Chyba ktoś może, bo nieraz widziałem czyjeś komentarze z ilomaśtam plusami, a po kilku godzinach magicznie jeden czy dwa znikały.
trzeba się bardzo pilnować, bo polubienie czyjegoś posta, co może komus poprawić nastrój jest nieodwracalne
Polubiłeś przypadkiem czyjś post z opinią, że Diablo 4 jest najlepszą grą z serii i czujesz się z tym źle?
Raz danej miłości nie możesz odebrać. Zbyt dużo tu toksyn, więc serduszka muszą się zgadzać.
Gorzej jak plusa dajesz właśnie toksynom, bo dłoń odruchowo leci odpowiedzieć/zgłosić/pamięta o minusach... Miałem tak przynajmniej ze dwa razy.
Przypomina to jak w GTA IV jak przy odpowiadaniu na maila (np. w celu zdobycia frienda) niechcący się wybierze inną opcję i tego nie da się cofnąć czy poprawić chyba że tuż przed tym utworzyliśmy zapis (autozapis mógłby już się nadpisać po wyjściu z komputera) albo przejdzie się jeszcze raz grę do tego momentu.