Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Jak usunąć filmy z artykułów?

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
10.10.2026 21:12
1
odpowiedz
serious
26
Konsul

Jak usunąć filmy z artykułów?

Te z kanału gola. Włączają się głośno i lecą nawet jak przewijam stronę. Niby jak mam wtedy czytać? Aż tak słabo z wyświetleniami, że filmy muszą wrzucać tu? Dodatkowo strona nie przestrzega braku uprawnienia "obraz w obrazie". Mam to wyłączone, a film nadal leci w oknie. Prawdopodobnie pójdzie zgłoszenie w odpowiednie miejsce za zbyt agresywną reklamę.

10.10.2026 21:28
2
odpowiedz
in-famous
3
Legionista

No nie ładnie redakcjo (albo autorze tematu - chociaż wydaje mi się, że autorzy nie mogą usuwać postów, a co najwyżej je zwijać), że cenzurujesz moje wypowiedzi ZGODNE Z PRAWEM - https://adguard.com/en/blog/eu-defines-its-stance-on-ad-blockers.html

"Users have the freedom to install software on their devices that disables the display of advertisement. " - polecam U B L O C K 😏

post wyedytowany przez in-famous 2026-10-10 21:43:01
Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl