jak sprzedawać na allegro
jak w temacie chcę posprzedawać gry na allegro ale nie umiem. Tzn. potrafię zrobić zdjęcia i wystawić towar ale nie wiem gdzie wpłacić pieniądze za wystawiony towar. Jak i gdzie się to płaci.
Zapłać dopiero, gdy upomną się o to w mailu. Będziesz mógł to zrobić np. przelewem internetowym.
moje allegro > moje Konto > rachunki > bieżące saldo i wpłata
Ale jeżeli nie przekroczysz kwoty 10 zł nie musisz płacić, nie będą się upominali.
Chodzi o opłaty allegro za wystawienie przedmiotu? W "moje allegro" i zakładce "Moje konto" masz coś takiego jak "Bieżące saldo i wpłata" - tam możesz wydrukować formularz przelewu który można zrealizować w dowolnym banku. Najlepiej poproś osobe dorosłą o pomoc, zapewne będziesz miał jeszcze parę pytań odnośnie wysyłki pocztą.
Kiedyś upominali się dopiero po przekroczeniu 10 zł długu. Raczej nie powinno nic się zmienić.
Kiedy jesteś w zakładce bieżące saldo i wpłata masz na czerwono Saldo bieżące: -[jakaś kwota] jeżeli to saldo nie przekracza 10 zł nie upominają się o nic. :)
OK. Dziękuję za pomoc i ostatnie pytanie z innej beczki. Jak zacznę grać w uncharted 3 to nie przegapie/ nie zrozumię czegoś z wcześniejszych części?