Jak sprawdzic login i haslo do wifi neti w netbooku gdy jest zalogowany

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
19.10.2013 17:15
wata_PL
1
odpowiedz
wata_PL
207
Ogniomistrz

Jak sprawdzic login i haslo do wifi neti w netbooku gdy jest zalogowany

Moj netbook jest zalogowany do sieci wifi neti i jak moge sprawdzic login i haslo na nim ,poniewaz chce zalogowac tv do wifi niepamietam loginu i hasla jakis program moze?

19.10.2013 17:17
siwy346
2
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

WirelessKeyView
http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
SSID zobaczysz w połączeniach.

19.10.2013 17:19
wysiak
3
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Do wifi nie ma loginu, jest tylko haslo (klucz). Zobaczyc je mozna we wlasciwosciach polaczenia (przykladowo w W7 kliknac prawym na polaczeniu, wlasciwosci, i tam je widac - trzeba tylko zaznaczyc checkboxa dla odkrycia gwiazdek).

19.10.2013 17:26
wata_PL
4
odpowiedz
wata_PL
207
Ogniomistrz

Ja lacze sie z wifi na tv ale jak wlaczam przeglodarke musze zalogowac sie na stronie neti aby smigac ...na netbuku mam automatyvznie zapisane

19.10.2013 17:31
siwy346
5
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Jakiej stronie netii? Chodzi Ci o stronę konfiguracji routera?
Do tej pory działało to tak, że za pierwszym razem(kiedy uruchamiałeś usługi) robiłeś rejestracje stronę neti. A nowe netia spoty(te ich routerki) same pobierają konfiguracje, nawet hasła i loginu nie trzeba wpisywać.

Przeglądarki też przechowują hasła i loginy, które możesz zobaczyć.
W FF jest to: opcje-bezpieczeństwo-> zapisane hasła i tam wyszukujesz po adresie strony. A w Chromie pokazujesz ustawienia zaawansowane i tam w sekcji hasła i formularze zarządzaj zapisanymi hasłami.

19.10.2013 18:58
wata_PL
6
odpowiedz
wata_PL
207
Ogniomistrz

musze sie zalogowac na portalu : netia.portal.fon.com/pl/netia
login niby mam taki(ssid)NETIASPOT-6340D0
hasło takie:tkc9w955sbjw to ascii?
i dupa wydaje mi sie ,ze login jest inny bo to nazwa sieci a nie pamietam za cholere jaki ja moglem dac login

19.10.2013 21:08
siwy346
7
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

No to wyszukaj w zapisanych hasłach w przeglądarce jakie masz hasło i login tam.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl