Sprawa się trochę pokomplikowała i mam mały problem. Otóż jakieś 2 lata temu założyłem konto w wyżej wymienionym serwisie i wszystko było dotąd ok. W tym czasie zmieniłem adres e-mail, a o tym koncie zapomniałem. Niedawno zdobyłem od kumpla konta Origin z Battlefieldem 3, bo ta gra mu nie działała i konto dał mi, oczywiście zarejestrowanie na swój e mail. Dzisiaj chciałem zmienić e mail na swój, lecz pisze, że" Ten adres e-mail został już zarejestrowany." Zalogowałem się na ea.com i okazało się, ze teraz mam przeniesione konto z ea.com do origin. A trochę tak dziwnie mieć niby własne konto, a logować się na inne dane... Co mam teraz z tym zrobić? Może ktoś pomóc?
Ehhh... właśnie o tym myślałem, ale raczej jako ostateczność. Na pewno nie da się nic zrobić?
Na prawdę tak ciężko założyć nowego mejla? Przynajmniej będzie pozbawiony spamu.
Pogadaj z hindusem na czacie albo napisz maila do supportu, co za problem? Oni ci skasują. Ewentualnie na starym koncie zmień maila na jakiś randomowy i wtedy masz swój mail "wolny".