Dwa dni temu zacząłem pobierać Forza Horizon 4, pobrało się jakieś 42gb i zrobiłem pauzę bo miałem dni pracujące a pobieram duże gry przez noc gdy śpię :) Wczoraj aktualizowalem system do wersji 1809 i po tym nie mam opcji "kontynuuj pobieranie FH4" tylko zwykłe Zainstaluj czyli muszę pobierać od nowa. Problem w tym ze nie mogę usunąć tych poprzednich już pobranych 42gb.
Jak rozwiązać problem? Jak usunąć pliki?
Przeanalizuje pliki i dościaga resztę. Po co masz usuwać pobrane pliki? Tak przynajmniej powinno się to odbyć.
Wybieram ten sam dysk na którym chce zainstalować i pokazuje ze mam mało miejsca a co za tym idzie nie da się kliknąć "kontynuuj" i instalacja dalej nie pójdzie (chyba ze wybiorę inny dysk i zacznę pobierać od nowa).
no rzecz w tym że nie mogę :) Odznaczam już opcje "tylko do odczytu" i tym podobne i nie da się.
Usuwaj ręcznie pliki i foldery aż dojdziesz do tego, który blokuje. Jak się miejsce zwolni to ściągnij grę do tego samego miejsca. Może pliki się nałożą.
ale problem w tym ze to nie jest tak jak z każdą inną grą i jej folderem ze mozna sobie usunać :) To gra MS i ze sklepu MS, folder w ogóle jest niedostępny i za uja nie mogę sie do niego dostać ani nic kompletnie.
to jest ten folder bo na tym dysku pobierałem FH4 a na nim ma tylko BF4 i BF V - folder zaznaczony to ffolder od FH4 na 100% i nie mogę z nim nic zrobić
tryb awaryjny raczej nie ma nic do tego. Będę szukał i9nnego rozwiązania. Chyba przekopijue dwa BFy na inny dysk a ten sformatuje i tyle.
próbowałem wszystkiego....w każdym razie zrobiłem format dysku i mam z głowy :)
nie no format, Spacesniffer moze pomoże, albo Unlocker jak nie masz dostepu.