Witam mam taka fotke --->
a chce zeby byla mniej wiecej taka jak ta w #2
Zwykle brightness w kazdym programie, ktory moze edytowac zdjecie. Moze z cieniami pobawic sie zeby byl lepszy efekt czy gamma correction. Irfanview np.
Gimp piracki z googla
gdzie w tym gimp sa jakeis opjce fajne bo mi tak wsyzlo ze zenada roku ;D chcialem troche przyciemnic a wyszlo tragicznie ;/
nie da sie gdzies poprostu dodac takiej czarnej nocnej mgielki jak na zdjeciu nr 2? :)
Jak zalozysz kiecke i stanik to od razu stajesz sie kobieta? Wlasnie ;). Pewnie sie, ale wymaga to troche wiecej czasu i umiejetnosci. Najprosciej pewnie byloby wyciac napis i wkleic go na zdjecie numer dwa. Jeszcze szybciej byloby pojsc o tej 17 pod ten znak i zrobic zdjecie ;)
o ja super :D jak to zrobies wiesz co bo jescze mam pare zdjec :D:D jak bys mogl mi pomoc <3333
No jest ale nie tak ladnie jak wolf :) porobilem troche ale tla nie umiem zmienic na noc przyciemnilem ale nadal widac ze jest dzien a u wolfa jst czarna noc ;)
Weźże chłopie to zdjęcie sobie wydrukuj, wyjdź z nim na pole/dwór wieczorem, zrób fotę aparatem z fleszem lub bez i dejże spokój.