Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Jak połączyć telefon z głośnikami a aucie ?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
25.08.2026 13:17
1
odpowiedz
Jason900627
40
Pretorianin

Jak połączyć telefon z głośnikami a aucie ?

Czym i jak najlepiej to zrobić ? Hej .. a aucie wydaje się że nie mam bloototha . Wejścia aux też brak ale jest USB . Słyszałem o jakiś transmiterach ale też modułach bloototh które są pod USB .. ale czy to by zadziałało ? Ktoś coś próbował z tym ?

25.08.2026 13:28
cswthomas93
2
odpowiedz
cswthomas93
164
Legend

Ogólnie wefa ma tego typu rzeczy, dobre i polecane do różnych marek. Jak za drogie trzeba szukać tańszej alternatywy

https://allegro.pl/produkt/adapter-bluetooth-wefa-wf602-do-radia-audi-volkswagen-seat-skoda-daef5a7d-75a2-4260-b8b9-43962d51e506?offerId=15547272533

25.08.2026 15:57
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
Jason900627
40
Pretorianin

I tak by się chyba nie nadał bo ja mam Forda . A ma ktoś dsoswiadczebia z takimi adapterami do zapalniczki ? Żeby odbierało na falach radia ?

25.08.2026 16:46
grish_em_all
3.1
odpowiedz
grish_em_all
267
Grish
MAX

Jason900627 Owszem, miałem doświadczenia z transmiterami podłączanymi do gniazda zapalniczki. Urządzenie samo w sobie proste jak konstrukcja gwoździa: ustawiasz na nim częstotliwość FM, taką samą w radiu i voila - transmiter staje się rozgłośnią radiową którą odbierasz w samochodzie :) Ja akurat miałem model sprzed króla Ćwieczka, więc miał tylko wejście USB i odtwarzałem muzykę z pendrive'a, ale na dzień dzisiejszy takowych sprzętów z bluetoothem jest na rynku pierdylion i kosztują grosze. W moim przypadku takowe rozwiązanie sprawdzało się bez zarzutu

25.08.2026 20:37
cswthomas93
3.2
odpowiedz
cswthomas93
164
Legend

Istnieją też i takie do forda, z wefa 🙂
Z takimi do zapalniczki też miałem do czynienia, czy polecam? Raczej średnio, mocno obcinało jakość takie rozwiązanie, może wystarczy poszukać czegoś sprawdzonego, ja miałem transmiter za parę dych.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl