Witam,
Chciałbym się zapytać czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak odbierać PW? Jestem tu nowy i nie wiem jak to zrobić.
Proszę o pomoc!
Należy wysłać specjalny list z prośbą do admina.
Format A4, conajmniej 3000 znaków
Trael, no weź :<
Traela się nie słuchaj. On ma 140 poziom, czyli jest tu od strasznie dawna i po prostu jest dość staroświecki i po prostu raczej nigdy PW nie używał.
Wysyłanie prywatnych wiadomości to akurat prosta sprawa, bo wystarczy założyć wątek na forum i odpowiednio go oskryptować (jakaś specjalna komenda w tytule, nawet nie pamiętam co to było), ale odbieranie PW jest nieco trudniejsze, bo musisz znaleźć ten wątek, a widzi go tylko adresat i nie wiem, czy to nie jest tak, że nie da się ich wyszukiwać przez GOLową szukajkę, tylko musisz samemu.
[6]
Jest prostszy sposób. Wystarczy na stronie głównej forum GOL użyć skrótu ALT+F4. System jest jeszcze testowany, ma trochę błędów, dlatego zdarza się, że po użyciu skrótu przeglądarka się wyłącza, ale trzeba próbować do skutku. Wreszcie się uda.
Ja dopiero po siedemnastym użyciu skrótu ALT+F4, uzyskałem dostęp do PW. Musisz być cierpliwy.
działa tylko pod starszymi wersjami internet explorera
Jak uzywacie badziewnych przegladarek, to nie ma sie co dziwic ze nie dziala .Na operze 12 nigdy nie mialem z tym problemow.Ewentualnie wylacz blokowanie reklam.