Siemka :) Ostatnio mój internet nie działa za dobrze, dlatego pożyczyłem od dziadka, który wyjechał do senatorium modem z cyfrowego polsatu. Niestety zostało tylko 1,25 GB internetu, a chciałbym zagrać w SW : TOR i tu rodzi się moje pytanie, czy jak gram w gry sieciowe to zżera dużo transferu ??? Dodam, że jest środek miesiąca a dziadek wraca 27 maja i chce mieć jeszcze trochę internetu. Pomóżcie :)
Zainstaluj DU METER, odpal gre na 15 minut, sprawdz ile pobralo :) I sam zdecyduj :)
Ponoć około 2-3 GB miesięcznie nie wliczając aktualizacji, choć to zależy od tego co robisz. Jeśli będziesz często chodził na rajdy, to wtedy ilość pobieranych danych znacznie wzrośnie.
Du meter jest do dupy, ściągnij NetWorx. Wiele lepszy.
Ja grając w Call of Juarez to miesięcznie brał ok 1 GB grając po kilka godzina dziennie (2-3 tak na oko)
Dzięki za odpowiedzi :) Ale mam jeszcze jedno pytanie, czy przesyłanie bierze transfer ??? Chciałbym wrzucić film na YT, który waży 500 MB :P
Przesyłanie danych bierze transfer przynajmniej ja tak miałem w przypadku internetu z Play.