Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Internet Explorer

Forum Komputery
Odpowiedz
20.08.2011 09:37
😱
1
odpowiedz
JÓZEK2
169
Generał
PLUS

Internet Explorer

Witam, mam pytanko. Czy mogę odinstalować Internet Ex. bez jakichś tam konsekwencji?
Pytam, bo gdy chciałem to zrobić komp ,,poinformował" mnie, że pewne
programy, w tym gry, mogą przestać działać. Jak to jest i CO ryzykuję? Mam Mozzilę F. 6.0

20.08.2011 10:16
Feess
2
odpowiedz
Feess
39
VILLAGE IDIOT

No i komputer miał rację, "informując" Ciebie o tym. Np. Steam używa Internet Explorera, GTA IV, ogólnie wszystkie gry, które pokazują jakieś elementy z Internetu.

20.08.2011 10:19
redan
3
odpowiedz
redan
29
Brodaty Wiking

windowsowe "usunięcie" IE polega na wywaleniu skrótów. samej aplikacji sie nie pozbędziesz, bo dużo aplikacji korzysta z mechanizmów IE. system zamiast go odinstalować, po prostu go przed Tobą ukryje

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl