Infamous - Ostatni Odłamek
Witam mam Problem z ostatnim odłamkiem w Infamousie . znajduje się on w dzielnicy historycznej i na pewno jest to ten 1 z 3 ukrytych ponieważ szukałem z mapą z Gol-a i nic. Czy
mógłby ktoś zaznaczyć mi na mapce UKRYTE odłamki w historycznej ??Bardzo proszę :(
nie ma ukrytych odlamkow. Jeden odlamek nie wyswietla sie na mapie (ten w parku na 1wszej czy 2giej wyspie) - jest on na kamieniu. Reszta odlamkow wyswietla sie prawidlowo - pamietaj tylko ze wysokosc tez sie liczy... wiec jesli jestes zbyt nisko nie zobaczysz na w "pingu" odlamkow ktore sa na dachach wiezowcow.
UP ! i przy okazji mam drugie pytanko co jaki czas respią się żniwiarze na dachu w dzielnicy neonów ?ten wysoki budynek koło dachu Zek'a
Liczy się. W dzielnicy historycznej na najwyższym budynku są 2 odłamki. Jeden niewidoczny z ziemi. Poza tym mapa GOL'a nie ma z 3 odłamków w DH + odłamek, którego nie mogłem znaleźć w 1 dzielnicy, tam obok Zeke'a na ostatnim palu przy molo. Także nie wykryjesz go z ulicy.
Żniwiwarze respią się właśnie zaraz obok tego odłamka, na torach. Wystarczy wejść na 1 pal i wrócić na tory. Wtedy zrespi się 5 żniwiarzy o ile dobrze pamiętam.
Pisz sobie co chcesz. Mam platyne w infamous wiec wiem ze nie ma ukrytych oprocz blednie wyswietlajacego sie w parku. A dokladne mapy masz na www.gamefaqs.com
napster92
chodzi mi o dach taki wielki czerwony okrągły na wschodzie mapy koło dachu zeke'a i już od dawna sie żniwiarze tam nie respią nie wiem czemu :(
Tu masz mapkę: http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/942025/56681
Żniwiarze nie będą się respawnować jeśli oczyściłeś dzielnicę.
Ale w neonach oczyściłem całą dzielnicę i tak sie żniwiarze respawnują tylko nie wiem czemu tam na dachu nie ma respawnu ;/
To czy przeciwnicy respawnują się zależy od karmy. Jeżeli masz dobrą karmę to żadko, albo nawed wcale się nie respawnują. Gdy masz złą karmę to nawed jak oczyścisz całe miasto to i tak pędą się pokazywać.