Ile posłuży mi htc one?
Witam mam zamiar kupić htc one i chciałbym dowiedzieć się ile by mi służył. Ładowałbym go tak co dwa dni.
To zależy głównie od Twojego użytkowania, jeżeli nic nie rozwalisz to z 2,5 roku, potem mogą (ale nie muszą) się pojawiać problemy... :I
Użytkowałbym go normalnie, nie rozwaliłbym nic. A jakie mogą się pojawić problemy?
Bateria rozładowująca się w 2 sek., samo-wyłączający się telefon, miganie ekranu, niedziałający bluetooth, focus w aparacie itp.
PS. Przez 2 sek. rozumiem bardzo szybko :P
Należy jeszcze do tego dostać samozapłon i eksplozję podczas ładowania baterii. Obecnie tę funkcję dostajesz w standardzie, w sporej części nowoczesnych smartfonów. Tak wygląda HTC One X po takiej eksplozji - http://tnij.org/zfip
[6] Dlatego nie kupujmy smartfonów! Korzystajmy z kaloryferów!
Takie gadanie to żenada, sytuacja zdarza się raz na milion przypadków
Mr. JaQb [7]
To nie żenada, tylko reklamowanie swojego bloga. Wejścia same się nie zapewnią.
To nie zenada, tylko realne fakty. Jakbys sie czul, gdyby taki smartfon spalil mieszkanie? A niestety taki przypadek mial miejsce w Hong Kongu. Chinka zabita przez ladowanego iPhona 5 tez jest faktem. Owszem nie zdarza sie to w kazdym smartfonie, ale takie przypadki maja miejsce i rownie dobrze moze sie to przytrafic mieszkancowi Chin, jak i Tobie.
Lepiej troszkę dołóż i kup Nexus 4. A różnica kolosalna :)
Haszon --> co za bzdury. Te urzązenia co wybuchły miały lewe baterie i dlatego tak się stało. Po drugie ja myślę, że ta sytuacja co komórka spaliła mieszkanie to wyłudzenie forsy od firmy.