III Wojna Światowa i 3 Dni ciemności.
Mam coraz gorsze przeczucia jestem niemal pewien że wojna nadciąga wpiszcie sobie na YouTube.pl Temat który podałem to trochę mi uwierzycie według proroctw nastąpią II decydujące wojny III będzie finałem i ostatnim nawróceniem które nawróci wszystkich. Według proroctw będzie 113 papieży a było już 112 przed ostatnim był Benedykt XVI a ostatnim ma być Franciszek I mam coraz większe dreszcze wpiszcie na You tube.pl ten temat oglądnijcie materiał uważnie a potem odpowiadajcie trochę o tym podyskutujemy.
Illuminati... :(
Olać papieża, wpisz sobie "Spider-man" Ma być jeden Spider-man, jak na razie było 0 Spider-manów. ZOSTAŁ TYLKO JEDEN!! KONIEC ŚWIATA!!!!!
Kolego, musisz zrozumieć jedną, podstawową rzecz - to wszystko brednie. Zrozum, potem komentuj.
Wpisz sobie w wyszukiwarkę forum słowo niebocentryzm. Dowiesz sie szokującej prawdy.
[8]
A co jeśli murzyn już był, a my żyjemy w postapokaliptycznym świecie?
Jak to było? Jak po JPII będzie murzyn to koniec świata, a jak przyjmie imię Paweł to III wojna światowa czy na odwrót? Dawno już te brednie słyszałem i nie pamiętam.
Zamiast wieszczeniem końców świata te wszystkie wróżbity i jasnowydze mogliby podać datę epizodu trzeciego ...
III wojna światowa ? Half Life 3 confirmed
W najgorszym razie Rosja wyciągnie rękę po Polskę tylko i wyłącznie, nie sądzę by się posunęła dalej na zachód. Także bez obaw, jedyne co nas może czekać w przyszłości to wojna polska-ruska i to że dostaniesz kałacha do ręki.
III wojna światowa póki co nam nie grozi.
Jaka wojna polsko-ruska? Wyniki ostatniej ankiety ( https://www.gry-online.pl/forum/ankieta-dwa-pytania-w-sprawie-ewentualnego-konfliktu-zbrojnego-na/zdc8b835 ) jasno wskazały, że żadnej wojny nie będzie. Grzecznie oddamy swoje dowody osobiste i przyjmiemy nowe...
Fett-> To, że stworzyłem tego typu ankietę nie oznacza, że mam takie samo zdanie jak większość ankietowanych :)
Grzecznie oddamy swoje dowody osobiste i przyjmiemy nowe...
Ja tam na pewno ruskiego dowodu nie przyjmę. Dam dyla na Zachód. Już raz żyłam pod ruska okupacją i mi wystarczy.
Najciekawsze jest to, że zachodnia Europa pozwoli aby Putin nas połknął.
Nawet jeśli wybuchnął by konflikt zbrojny Polska-Rosja, to i tak Europa będzie mieć nas w d..., i żadna unia nie pomoże,w poprzedniej wojnie też liczyliśmy na pomoc,a jak się skończyło to chyba każdy historie zna,Zachód tak pomoże jak teraz Ukrainie
a dlaczego niby maja za nas nadstawiac tylki?
My to co lepsi? Pomagamy komus? Wyslalismy wojska na Ukraine?
Najpierw zacznijmy wymagac od siebie a potem od innych.
Ten filmik tworzyl jakis cwiercinteligent piszac 'rownierz' nie warto w to wierzyc. Prymitywna prowokacja