Witam was drodzy gracze postanowiłem zagrać w tą starą już grę,chodźmy dlatego że nigdy w nią nie grałem i mam taki problem otóż w misji 4 gdy już zdobyłem szyfr do sejfu i próbuje go otworzyć to piszę "zamknięty" nie wiem dlaczego próbowałem wiele razy przechodzić tą misje i za każdym razem tak wyskakuje.Wyjątkiem jest pierwszy raz bo wtedy bez problemu sejf się otworzył ale wtedy nie zdołałem ukończyć misji.Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. :)
A czy za każdym razem przed udaniem się do któregokolwiek z sejfów ratujesz tego agenta CIA? Bo z tego co pamiętam tych sejfów jest kilka, a Jade Figure jest tylko w jednym z nich i to właśnie tamten agent Ci mówi, który sejf jest właściwy.
tak ratuje tego agenta CIA i udaje się w to miejsce co jest wyznaczone na mapie gdzie jest jeden strażnik i tam jest właśnie ta figurka bo raz jak już mówiłem to udało się otworzyć sejf.
Upewnij się, że idziesz do wyznaczonego przez agenta sejfu. Za każdym razem gdy przechodzisz grę/misję od nowa to sejf z figurką jest inny. Jest ich 4 lub 5 sztuk w całej posiadłości.
Problem z sejfem rozwiązany dzięki panowie za pomoc ale jest kolejny gdy już mam tą figurkę to czasami zaczynają do mnie strzelać nie wiadomo z jakiego powodu raz jak założyłem ubranie kelnera bo trzeba tą truciznę do zupy wlać.Może odkryli że kogoś zabiłem no nie wiem.Wracając do sejfów to jak poszedłem do miejsca dla vipów to tam strzelają za każdym razem.
Problem z sejfem rozwiązany dzięki panowie za pomoc ale jest kolejny gdy już mam tą figurkę to czasami zaczynają do mnie strzelać nie wiadomo z jakiego powodu raz jak założyłem ubranie kelnera bo trzeba tą truciznę do zupy wlać.Może odkryli że kogoś zabiłem no nie wiem.Wracając do sejfów to jak poszedłem do miejsca dla vipów to tam strzelają za każdym razem.