Hej! Tu Nowy ale jednak ten sam zwykły gracz z Niezwykłymi ambicjami:D

Forum Moje Video
Odpowiedz
14.12.2012 00:38
1
odpowiedz
Holygames
1
Junior

Hej! Tu Nowy ale jednak ten sam zwykły gracz z Niezwykłymi ambicjami:D

Hej, Nazywam się Kamil, mam 19 lat lub coś koło tego:D Na co dzień jestem zwykłym chłopakiem jednak od jakiegoś czasu wciągnął mnie portal zwany Youtube(jutjubem ;D). Założyłem tam swoje konto i znalazłem swoje hobby :D Z reguły jestem przeciętnym graczem jednak chciałem pokazać innym ludziom moje poczucie humoru (ewentualnie jego brak ; <). Jednak Po paru miesiącach wrzucania filmów nikt nie raczył nawet skomentować moich wypocin. Dlatego piszę do was, forumowiczów portalu gry-online, i proszę was o ocenę moich filmów czy to krytyczną czy pozytywna naprawdę zależy mi na każdej opinii każdego z was, i z góry dziękuje za poświęcony mi czas :D

Oto link do kanału : http://www.youtube.com/user/holyblod

14.12.2012 00:48
Azerath
😍
2
odpowiedz
Azerath
156
Senator

Czy dzisiaj każdy małolat musi mieć konto na YouTube z "letsplejami"?

14.12.2012 01:03
👍
3
odpowiedz
Holygames
1
Junior

To dopowiedz mi w takim razie kto ma zakładać konta na Youtube, 3 osoby na krzyż z branży gier? Jeżeli ktoś robi to co lubi to co w tym złego? poza tym poprosiłem uprzejmie o opinie na temat filmów nie uważam ze są super idealne, raczej chce tez coś osiągnąć, a wydaje mi się iż raczej wszyscy tak startowali

14.12.2012 01:06
4
odpowiedz
M'gy-um_NPC
80
Konsul

Gameplay z CoD:WaW, klimatyczna misja snajperska, a Ty wyjesz do krzeseł, i jęczysz że nie rozumiesz co do Ciebie przewodnik mówi. Nie bardzo się znam na jutubowych gameplayach ale straszne głupoty gadasz na tych filmikach. No i niewyraźnie. Staraj się artykułować dokładniej i przede wszystkim z sensem. Bo humor niestety bardzo słaby.

edit: spróbuj może wrzucać krótsze filmy ale z gęstszym i bardziej przemyślanym komentarzem, bo taką półgodzinną kobyłę to mało kto wytrzyma.

14.12.2012 01:09
5
odpowiedz
Holygames
1
Junior

Dzięki Postaram Się to Zmienić : )

14.12.2012 01:28
6
odpowiedz
Holygames
1
Junior

Sam staram się skracać moje filmy, Jednak Może pójde za radą i podziele je na 10min częsci, co do komentarza staram się to wszystko opowiadać na żywo, jednak widzę że przydała by się początkowa rozgrzewka przed tymi bzdurami które rzeczywiście krzyczę

08.01.2013 15:00
7
odpowiedz
elemeledudek
189
Senator

To dopowiedz mi w takim razie kto ma zakładać konta na Youtube
Ludzie którzy mają coś ciekawego do pokazania, opowiedzenia i przekazania?

Forum Forum Moje Video
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl