Witam.Mam problem z grą Hawx 2 bo pobrałem i zainstalowałem sobie tą grę i po włączeniu gdy jestem w menu gry nie wiem co robić bo jak daje nowa Historia to wyskakuje mi komunikat w grze, że "próba przywrócenia połączenia sieciowego nieudana.Naciśnij opuść sesję by wrócić do menu gry". Proszę o szybką odpowiedz!!!!!!
Do piracenia też potrzeba większego IQ, jak sam widzisz...
niby co źle zrobiłem
urodziłeś się
Pobrałeś pirata z sieci zamiast kupić za 30zł oryginała na allegro. Już wiesz co źle zrobiłeś?
to jeżeli nie da się grać w singleplayer na piracie to moim zdaniem bez sensu było ją dawać na neta.
Są ludzie, którzy sobie to potrafią zrobić, ale niestety Ty masz zbyt małe IQ. (Żeby potem nie było. Ja nie pirace wystarczy zajrzeć do wątku Kolekcje Gier.)
Ja właśnie mam oryginał gry i przeszedłem ją jak tylko ją kupiłem czyli tak z 4 miesiące temu i niedawno postanowiłem sobie w nią pograć lecz spotkała mnie przykra niespodzianka a mianowicie "próba przywrócenia połączenia sieciowego nieudana.Naciśnij opuść sesję by wrócić do menu gry"
Wiecie jak to rozwiązać?
Multikonto?
jak nie chcecie pomagać osobom które mają problem to nie ale nie piszcie głupot
Właśnie pokazałeś że nie masz oryginała, jakbyś go miał to ten błąd wyskakuje podczas uruchamiania gry gdy uplay jest offline lub nie masz internetu.
jak nie wierzysz to przyjedź do mnie i się przekonasz bo ja też nie mogę w to uwierzyć wszystkie gry online mi działają a H.A.W.X. 2nie i nie wiem dlaczego
Mam ten sam problem - Gra kupiona z CDA, Aktywowana a mimo to nie mogę w nią grać w żadnym trybie gry. net 1 MB (szybciej nie pójdzie) w firewallu ok nie wiem jednak czy aktualizacja do 1.01 czegoś nie zepsuła.
Ja mam ten sam problem. Wczoraj kupiłem sobie nowego CDA, zainstalowałem H.A.W.X. 2, pobrałem aktualizację i gdy próbuję sobie zagrać kampanię to na krótki czas włączy mi się filmik,przerwie go i wrzuca mnie do menu głównego
W CDA jest teraz HAWX 2. Kup sobie. 16zł to nie duży wydatek.
edit: Dopiero teraz zauważałem, że to odkopany wątek ;) Damn xD
Mam taki sam problem mimo że kupiłem oryginalne pudełko oraz płytę z CD-action tylko mi nie wyskakuje żaden błąd po prostu wywala do menu głównego.