Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Hattrick - Szukam menedżerów do wspólnej gry

10.08.2025 00:03
Albiończyk
1
Albiończyk
0
Junior

Hattrick - Szukam menedżerów do wspólnej gry

Hej wszystkim!

Gram w Hattricka od jakiegoś czasu i pomyślałem, że fajnie byłoby zebrać ekipę graczy tutaj z forum. 2025-08-24 w niedziele rusza kolejny sezon zmagań i jak ktoś nie grał nigdy a chciałby może się spokojnie przygotować. Kupić zawodników do treningu. Ustawić szybkie wybieranie składów itp. Dzisiaj robiłem szkolenie na DC mojemu przyjacielowi, który też dołączył więc jak ktoś jest nowy ja chętnie wprowadzę. Preferuję dowolną formę kontaktu.

Możemy razem:

Grać w tej samej lidze lub sparować się co tydzień

Wymieniać się taktykami i poradami

Robić transfery “po znajomości”

Motywować się do trzymania formy drużyny

Nieważne, czy dopiero zaczynasz, czy jesteś starym wyjadaczem — ważne, żeby lubić klimat tej gry i mieć ochotę na wspólną zabawę.

Czym jest Hattrick?

To przeglądarkowa gra menedżerska o tematyce piłki nożnej, działająca nieprzerwanie od 1997 roku.
Gracz wciela się w menedżera własnego klubu piłkarskiego i ma pełną kontrolę nad jego rozwojem.

Główne elementy gry:

Zarządzanie drużyną – ustalasz skład, taktykę, formacje i strategię gry.

Finanse klubu – decydujesz o transferach, kontraktach, budowie stadionu i inwestycjach.

Trening – wybierasz typ treningu i rozwijasz zawodników.

Rozgrywki ligowe i pucharowe – rywalizujesz z prawdziwymi menedżerami z całego świata.

Społeczność – możesz dołączać do federacji, brać udział w forach i wydarzeniach społecznościowych.

Cechy wyróżniające Hattricka:

Gra jest asynchroniczna – mecze ligowe odbywają się dwa razy w tygodniu o stałych porach.

Można grać całkowicie za darmo, ale istnieje opcja konta premium z dodatkowymi funkcjami (kosmetycznymi z większą ilością statystyk).

To gra, która łączy strategiczne myślenie, cierpliwość i znajomość piłki nożnej. Wielu graczy wraca do niej po latach, bo jej społeczność i klimat są wyjątkowe.

Jeśli chcesz możesz być osobą z mojego polecenia będzie mi miło:

hattrick.org/pl/?inviteRef=XRMN6U

Prowadzę też profil na portalu X: HattrickTactics, do którego obserwowania gorąco zachęcam. Postaram się go tworzyć w miarę oczekiwań odbiorców.

Forum: Hattrick - Szukam menedżerów do wspólnej gry