Witam
Mam duży problem, a mianowicie:
Nie pamiętam hasła do maila na wp.pl
Gdy w przypominaniu hasła, ma pytanie "twoje hobby?" to jak odp. Np. Jazda na rowerze, wyskakuje komunikat że błędne...
Czy wie ktoś jak przypomnieć sobie hasło do wp.pl?
To bardzo ważne
Ja gdzieś 6 miesięcy temu postanowiłem zmienić hasło na wp, wygenerowałem nowe, ustawiłem, i się okazało, że wp nie obsługuje jakichś tam znaków(Nie wiadomo jak je zapisało, jakie to znaki itp. a hasło miało ponad 200znaków), więc nie znam hasła. Pisałem do supportu, ale to nic nie dało, ciągle gadka że nie mogą mi przywrócić/przypomnieć hasła. I w wyniku końcowym nie mam konta. Założyłem nowe na innej poczcie, i postanowiłem od wp się trzymać z daleka.
U mnie bynajmniej działa.
Skoro nie działa to po co mu to podpowiadasz?
Hehehe
A tak już z innej beczki to od jak dawna na gmail'u jest KONIECZNOŚĆ podania numeru telefonu przy rejestracji nowego maila? Zapomniałem hasła do starego konta jakiś czas temu i zostałem zmuszony założyć nowe a tu prosi o weryfikację przez sms/telefoniczną. Póki co odpuściłem założenie nowego konta, bo mam zasadę nie podawania swojego numeru na żadnej stronie internetowej.
Zabezpieczenie przed botami.
A poza tym, dwuetapowa weryfikacja jest super :-)
Ja też chciałem sobie przypomnieć swoje pierwsze konto mailowe na WP i też nie byłem w stanie w żaden sposób o odzyskać.. No, znaczy do supportu nie pisałem, bo jestem leniwym ch***m, ale odpuściłem sobie.
Ciekawe ile maili tam teraz zalega do odczytania.. No i pytanie czy konto nie zostało po prostu jakoś dezaktywowane przez brak aktywności..
Kurde, to lipa straszna. potrzebuje akurat tego e mailu(mam inny, ale ten jest mi wyjątkowo potrzebny) do jednej rzeczy
Nic, dzięki wszystkim za odp. Jeszcze sprobuje wysłać SMS
Jeżeli nie logowano się do poczty przez ponad rok, to całkiem możliwe, że dezaktywowali konto. Kiedyś wyczytałem to w regulaminie, zresztą w większości darmowych poczt tak jest.
A swoją drogą, Siral, hasło na 200 znaków do zwykłej poczty? Po cholerę takie długie?