Half Life 2 zawiesza się w pewnym momencie

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
03.12.2011 21:50
Ruston
😊
1
odpowiedz
Ruston
37
Shodan

Half Life 2 zawiesza się w pewnym momencie

Witam,
Dzisiaj postanowiłem jeszcze raz przejść jedną z najlepszych gierek w jakie udało mi się pograć, czyli w Half-Life'a 2. Niestety mam pewien problem.
W pewnym momencie gra się zaczyna wieszać i nic nie da się zrobić, dźwięk jest w porządku ale gra się wiesza na 2 sekundy, potem przez jakąś sekundę jest w porządku i znów się wiesza na krótki okres czasu.

Od samego początku gry w żadnym momencie tego problemu nie miałem, wszystko chodzi płynnie na wysokich ustawieniach.
Mam dosyć dobry sprzęt, wszystkie nowe gry chodzą naprawdę nieźle, dodam jeszcze, że większość starych gier (np. Half Life 1) chodziły bardzo dobrze, zero problemów.

Oto ten moment gry : http://imageshack.us/photo/my-images/80/85238531.jpg/

Gra jest ściągnięta z Torrentów (wersja Non Steam). Z tego co czytałem to inni grający takiego problemu nie mieli. Wiem, że powinienem kupić grę, ale nie będę tego robił po raz drugi, kupiłem ją parę lat temu i gdzieś się zawieruszyła.

Czy ktoś wie o co może chodzić ? Jakiś bug ? Coś z dźwiękiem ? Za dobry sprzęt ?

Proszę o pomoc. Dzięki. :)

03.12.2011 21:56
2
odpowiedz
zanonimizowany740676
69
Legend

Płyta z gra nie jest potrzebna masz ją na steam bo kupiłeś i raz aktywowales :P Wina leży po stronie wadliwych plików pirata. najlepiej ściąga się że steam super predkosc, zero zabawy z rozpakowywaniem i szukaniem crackow :-)

03.12.2011 21:57
👎
3
odpowiedz
zanonimizowany775311
17
Pretorianin

Gra jest ściągnięta z Torrentów (wersja Non Steam).

03.12.2011 22:00
Ruston
😜
4
odpowiedz
Ruston
37
Shodan

Tak jak pisałem to było dosyć dawno, konto na Steam potrzebowałem wyłącznie dla tej jednej gry i już od dawna ze Steam'a nie korzystam. Zostańmy przy tym co mam.

Proszę o odpowiedź.

Z pewnością jest jakiś patch do gry, a nawet kilka, czy któryś z nich rozwiązuje ten problem ?
(Nie wiem czy chodzi o patch, ale pytam ^^ )

CALARVERO
- To z pewnością byłaby wina nie oryginalnej gry gdyby nie to, że oprócz mnie nikt tego problemu nie miał, więc nie wiem o co chodzi.

03.12.2011 22:03
😈
5
odpowiedz
zanonimizowany740676
69
Legend

Musisz jeszcze raz sciagnac :-) przyjemnej zabawy mam nadzieję że ten problem zniknie ale pojawi się inny hehe

04.12.2011 00:42
Feess
6
odpowiedz
Feess
39
VILLAGE IDIOT

Rustom. Na tym forum nie pomagamy piratom.
To zawieszanie na 100% jest spowodowane tym, że masz pirata.

P.S. Ta gra jest tania jak diabli... Naprawdę szkoda ci tych ~30 zł na tak legendarną grę, jak HL2?
http://store.steampowered.com/app/220

04.12.2011 01:07
👎
7
odpowiedz
Zebius
97
Generał

Ech, co za ludzie, 25 zł kosztował swego czasu w promocji Orange Box.

04.12.2011 11:32
8
odpowiedz
zanonimizowany808816
21
Konsul

Ja miałem podobny problem z Kane&Lynch:Dead Men(Kolekcja Klasyki).
Tylko że mi zaczynało trzeszczeć z głośników i gra zawieszała się na Amen.
Ale poradziłem sobie z tym problemem.

04.12.2011 13:45
Ruston
😉
9
odpowiedz
Ruston
37
Shodan

Bywa, że pomagacie piratom, zależy kto odpisze, ale nieważne już sam rozwiązałem ten problem.
Temat Zamknięty.

09.12.2011 14:40
10
odpowiedz
zanonimizowany767782
113
Senator

Trzeba wczytywać ten moment aż do skutku lub w konsoli wpisać 'następny loading'

09.12.2011 15:30
Feess
11
odpowiedz
Feess
39
VILLAGE IDIOT

@up
Temat Zamknięty.
Czytać nie potrafisz?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl