Doszedłem do 3 rozdziału(Kanały) no i za każdym razem kiedy zapiszę grę i wyjdę i z powrotem wejdę to nie ma tego zapisu gry...W czym jest problem? Gra sama podstawka nie orange Box.Ze spolszczeniem 1.00
Pirat nic innego. Poza tym po co ci spolszczenie jak gra jest już spolszczona? Czyli pirat.
Wie ktoś dlaczego nie chce mi się gra zapisywać? Dzieje się tak po 3 rozdziale.
Nie prowadźcie jakichkolwiek rozmów z RossoNero! Wymyśla idiotyczne problemy tylko w celu prowokowania.
Tutaj jest rozwiązanie twojego problemu
http://store.steampowered.com/app/220/?snr=1_4_4__13
Wskazówka: Kliknij napis na zielonym tle "Dodaj do koszyka".
pawloki: Poza tym po co ci spolszczenie jak gra jest już spolszczona? Czyli pirat.
Jest jeden problem. Nie każda oryginalna wersja jest spolszczona -->
Gry na silniku Source (HL2, dodatki do HL2, CS:S, HL2:DM itd.) uruchamiają się w takim samym języku, w jakim jest twój Steam.
[7] - Ja tez nie mogę wybrać polskiego w zakładce "języki", mimo to w grze mam polskie napisy.
RossoNero to ty nie masz bana?? Ale ło da fak?? Koles mnie sprowokowal do klotni ja dostalem bana a on nie??? Cos jest nie tak z golem.
Aha i juz jestes na mojej czarnej liscie.
Taaak bo jak komuś coś nie działa to już od razu pirat! Najlepsze w tym wszystkim jest to, że najwięcej problemów mają właśnie posiadacze oryginałów. :O
Radio gruba świnia ja nie mam bana bo nie jestem takim śmieciem jak ty i dlatego masz bana.Tym,którzy próbowali pomóc dziękuje,a tym,którzy jak zwykle się wymądrzają to mówię CHWWD xD
[13] Znowu mnie prowokujesz?? Tym razem sie nie dam bo nie chce jeszcze tego konta zbanowac.
[14] gruby napisz do mnie na gg. Mam interes (streaming w internecie). Może jesteś zainteresowany. 38648615