Czesc. Gralem sobie dzisiaj w GTA 3, chodzilo normalnie. Zasejwowalem i wylaczylem. Po jakis dwoch godzinach znowu wlaczylem, tylko, ze juz nie dzialalo normalnie. Facet biegal bardzo szybko, jezdzic samochodem tez sie nie dalo, bo chwila wystarczyla, aby za kilka sekund znalazl sie na koncu kilkuset metrowej trasy. Nie wiem czym to jest spowodowane. Dodam tez, ze gdy wlaczalem pierwszy raz ta gre, to nagrywalem rozgrywke frapsem. Po tych dwoch godzinach od nagrywania wlasnie ten problem sie pojawil. Moze ta informacja bedzie istotna. Prosze o pomoc. Pozdrawiam.
nie, nie gram z kodami. To samo dzialo mi sie z MaxPayne2, kiedy wgralem cracka, kamera zaczela wariowac, a tu bardzo szybko dziala.
Rozumiem, że GTA III ukradłeś tak samo jak i Maxa Payne 2?
Szkoda mi ciebie... Piracisz gry, które można kupić za grosze.
Obydwie gry byly pozyczane, plyty byly oryginalne i wymagaly dzialania plyty, wiec pobralem cracka by moc grac, WIEC NIE KOMENTUJ JEZELI NIE WIESZ O CO CHODZI. Nie dla wszystkich 10 czy 20 zl to sa grosze. Pozdro.
Może trzeba wyłączyć jeden rdzeń:
http://www.dobreprogramy.pl/Wymuszanie-uzycia-jednego-rdzenia-CPU,Blog,24485.html
Mi to wygląda tylko na jedno. Przez przypadek wyłączyłeś opcję synchronizacji pionowej. W GTA III nazywa się to bodajże frame limiter. Gdy to włączysz (on), będziesz miał odpowiednią ilość klatek na sekundę.
mirencjum - Z tymi rdzeniami to mit.
wlasnie usunalem GTA, bo myslalem ze nikt nie odpisze :) Zainstaluje ponownie i zobacze czy bez frame limiter dziala tak jak wczesniej czy to wina czegos innego. By the way, dzieki ;)
Nic z tego. frame limiter mam caly czas na on i tak samo dziala jakbym mial na off. Moze to wina cracka?