Guild Wars lub inne gry sieciowe

Forum Gry MMO
Odpowiedz
06.11.2011 13:02
Umcio
1
odpowiedz
Umcio
23
Szczęśliwy

Guild Wars lub inne gry sieciowe

Witam. Wraz ze współlokatorami poszukujemy gry, w którą moglibyśmy sobie pograć razem, najlepiej mmo. LoL mnie nie urządza, próbowaliśmy DCUO, lecz z perspektywy osoby, która grała 2 lata w WoW, wydaje się strasznie ubogi, mimo ciekawego systemu walki. Padło hasło 'GW'- gra zdaje się oferować spory potencjał i jest tania (co też jest istotne, oraz nie jest darmowa, co z drugiej strony też jest plusem;) ), lecz nie wiemy, czy cokolwiek tam się jeszcze dzieje... Pytam tu, nie w wątku GW, gdyż jestem ciekaw, czy ktoś mógłby ewentualnie polecić nam coś innego? Co sądzicie o GW na dzień dzisiejszy?

06.11.2011 13:06
Tal_Rascha
2
odpowiedz
Tal_Rascha
221
Valhalla calling me

Premium VIP

niedlugo wychodzi SW:TOR, najlepiej poczekac na to

06.11.2011 13:23
Umcio
3
odpowiedz
Umcio
23
Szczęśliwy

Tylko TOR pewnie będzie znacznie droższy, a granie w to nie jest dla nas priorytetem, nie namówię 4 kumpli na wydanie ~100zł

06.11.2011 14:14
4
odpowiedz
PTa4
12
Legionista

CO do GW eventy są dalej, ostatnio na polskich było mniej ludzi, ale na angielskich jest jeszcze duże grono ludzi. Nawet wcześniej do niektórych misji ciężko było znaleźć drużynę, ale jak masz znajomych to nie powinno być problemu. Ze niedługo GW2 więc jak title pozdobywacie i postanowicie grać w GW2 to bonusy będą. ;P

07.11.2011 15:36
5
odpowiedz
zanonimizowany790798
11
Pretorianin

To nie prawda że GW padło. Ja jestem w gildii i w sojuszu co nie raz w tym tygodniu byłem w przez cały dzień + 200 osób w całyszm sojuszu ludzi. W amerykańskich dystryktach, angielskich jest od zasrania wiary, a tych na własnych mapkach to do zasrania. Tym bardziej jeśli będziecie grali razem to macie kup rzeczy w GW do zrobienia, kupa rozrywki, frajdy, tona klas : 6 podstawowych ( z propha), 8 w faction ( podstawowe + 2 dodatkowe : zabójca, rytualista), 8 w nightfall ( 6 podst. + patron z włócznią + derwish z kosą) + 2 z faction, które mogą kontynuować przygodę w nightfall. Razem 10 klas, każda po 4 atrybuty. Razem ok. 1500 skili na wszystkie klasy.
@UP2 Tak na prawdę nikt nie wie kiedy wyjdzie GW 2. Ja bynajmniej szczerze polecam. kupa questów, lvl mały bo max to 20.

07.11.2011 17:21
6
odpowiedz
zanonimizowany37078
100
Generał
Wideo

Polecam Rift -a . Gra trzyma się bardzo dobrze, bardzo dużo zmian i to na lepsze.

Jest opcja wypróbowania za darmo ( max 20 lvl i 7 dni grania )

http://eu.riftgame.com/en/products/igames/

Na serwerze Blightweald działa duża i aktywna polska gildia "Twierdza"

trailer HD :

http://www.youtube.com/watch?v=tevzEc6IBaE&feature=player_embedded

Forum Forum Gry MMO
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl