Witam. Mam pytanie, a mianowicie, jeśli kupię samą grę Guild Wars bez dodatków, to czy będę mógł grać? Czy spotkam wszystkich graczy posiadających grę + dodatki? Jakie ograniczenia będę miał? Z góry dzięki.
ja ci mogę oddać moje konto mam nightfall czy coś i factions czy cos ;)
Jak za darmo, to będzie bardzo miło. Tylko czy będzie to tak działało. Będę wdzięczny (może kiedyś się odwdzięczę).
Mój e-mail: maciejkami1<małpa>op.pl
Z góry jeszcze raz dzięki.
GW jedynka ma tylko jeden jako taki klasyczny dodatek, reszta to trzy samodzielne kampanie, kazda z osobnymi obszarami startowymi, terenami oraz historia. Na ktorejkolwiek z nich mozesz grac sam, dodac dodatek lub inna kampanie zeby miec do nich dostep i bodajze 2 dodatkowe sloty postaci. Wal na gg do mnie jak masz wiecej pytan co do tego jak to dziala lub samej gry.
Jeśli kupisz podstawkę będziesz miał miał:
- Dostęp tylko do klas z podstawki
- Dostęp tylko do terenu z podstawki (jakaś pewnie 1/3 w tej chwili)
- Będziesz mógł się w pełni rozwijać, grać w pełne PvP (Nie będziesz mógł grać klasami z dodatków oczywiście)
Niestety minusem jest że już od dawna tereny podstawki świecą pustkami, więc wielu ludzi nie spotkasz i będziesz musiał rozgrywać wszystko sam.
jeśli kupię samą grę Guild Wars bez dodatków
Biorąc pod uwagę, ze "podstawka" kosztuje pewno z 30 zł, a z wszystkimi "dodatkami" 65 raczej sensu nie ma z choćby tego względu kupować tylko propha.