Cześć, mój warrior na 80 lvl posiada cały set draconic armor, ale teraz doszedłem do wniosu, że ta zbroja jest brzydka i nudna..no ale za golda tylko taką mogłem kupić, a crafcić nie potrafię. Przez całą grę tylko kupowałem (grałem tylko 2 tygodnie, wbiłem 80 lvl, połaziłem na dungi i nie miałem co robić...). Chłopaki z gildii mówili, że dla wara condition damage się nie nadaje, a np. właśnie te z dungeon'ów są z condition damage (prawie wszystkie). A te co już są odpowiednie statami jak np. ta z flame są brzydkie. Ładna jest tylko ta z tego najdłuższego dunga (którego nikt oczywiście nigdy nie chciał robić bo się nie opłaca).
Tak przeglądając zbroję to wszystkie te co mają ładne skiny mają nie takie jakie trzeba staty (jak macie dobry build na condition damage na dungi i pve to piszcie). Podoba mi się zbroja z tych kulturowych - protector, ale oczywiście staty, ehhh....
PS: Chciałbym po prostu mieć fajnego wara, co dobrze się prezentuje. Fajny jest ten skin (taki wikingowy) w sklepie, tyle że akurat nie mam kasy na tego skina + wydatki na te kamienie co transformują.
Przeciez do dowolnego armora mozesz dac dowolny skin. Wiec mozesz kupic za golda, z dungeonow albo wycrafcic staty ktore chcesz a potem kupic set z wygladem ktory Ci pasuje i podmienic wyglad tego pierwszego. A skiny z dungeonow mozesz odblokowac przez pvp.
Drugi sposób już próbowałem, ale jak dla mnie to kosztowne.
A skiny z dungeonów, które mogę odblokować na pvp mogę wykorzystać na zbrojach z pve, i normalnie w nich biegać po różnych lokacjach, czy też na dungeonach ? A i gdzię mogę zdobyć te skiny (wybacz nie grałem prawie cały rok). Wiem, że był sklep ale tam jest albo mały wybór, albo drożyzna (jak na moje standardy), ale jakbym był zdeterminowany to pewnie bym uzbierał (w gw1 moim ulubionym zajęciem było zbieranie zbroi).
PS: Nie jestem pewien, ale teraz chyba zmniejszyła się ilość golda na dungeonach. Gra się zaraz ściągnie, to zobaczę.
Mozesz zbierac rozne pancerze, te z craftowania na nizszy lvl od vendorow z karmy i tak dalej.
W PvP to sa areny nie WvW. Po prostu wybierasz ktory dungeon chcesz odblokowywac i mozesz go wykorzystac w pve. Tylko jest jeden problem, co kilka tygodni zmienia sie dungeon ktory jest odblokowywany przez pvp. Zeby odblokowac ktory chcesz w dowolnym momencie musisz zrobic story mode.
Dzięki Child of Pain, właśnie z tym story mode mam problem, bo już ta ostatnia misja mi została, a chętnych Polaków na dungeona nie ma. Z angielskim mi idzie średnio, porozumiem się z innymi narodami, ale nie wszystko rozumiem (braki w znajomości słownictwa).
PS: Przydała by mi się jakaś towarzyska polska gildia, może do jakiejś należysz ? Gram na serwie Blacktide.