Ostatnio gdy zainstalowałem VC nie miałem dźwięku w menu gry, i nie słychać samochodów, ani dźwięku podczas wypadku. Mam najnowsze sterowniki audio, system to windows 7, wcześniej działało, wersja gry na steam. Nie mam nic po wyciszane w systemie, sprawdzałem spójność plików, sprawdzałem czy nie jest ustawione dużo Hz ustawione, bo wiem że jak jest za dużo, to w niektórych grach dźwięk też nie działa. Piosenki w grze słychać normalnie. Dodam że w GTA 3, San Andreas, IV oraz EFLC jest wszystko ok.
Wiem że jest tam ustawione Dsound3d jeśli zmienię na inną opcję to jest dźwięk, ale ostro gra laguje, a nie komputera wina, bo bf4 chodzi mi na high z 70fps na kaspianie.
Aktualizowałem go i nic.
Witam mam podobny problem u mnie nie słychać postaci w cutscenkach nie wiem co jest zgrane,jak majstrowałem z jednym sposobem z yt to gta przestało działać,po ponownym zainstalowaniu gra śmiga ale nadal nie ma głosów w cutscenkach.
Wersja z płyty czy steama?
Wersje z płyty starych gta na nowym systemie czasem tak mają.
Steamowe są przystosowane i jakoś tam działają mimo że w przypadku choćby San Andreas są uważane jako najgorsze wersje
Coś za coś
Możesz jeszcze spróbować ustawić zgodność z win 7 czy vista może pomoże