Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: GTA V: pytanie o preorder ( digital )

08.04.2015 10:50
1
Apocaliptiq
168
Legend

GTA V: pytanie o preorder ( digital )

Cześć,

czy kupując GTA w sklepie na GOLu dostanę klucz steam od razu czy dopiero w dniu premiery?
Jeśli w dniu premiery to gdzie mogę kupić wersję elektroniczną z możliwością pobrania przed premierą?

Macie już swoje preordery? :)

08.04.2015 10:57
2
odpowiedz
zanonimizowany810890
46
Generał

Mam preorder na wersję pudełkową. Pytałem 2 dni temu i sklep w którym zamówiłem(wziął bym również na Golu bo dość tanio, ale nie sprzedają podkładek pod mysz:P) wysyła dzień przed światową premierą, więc mam nadzieję że w poniedziałek odbiorę i od północy będzie można już grać.

Taką grę jak GTA to tylko w pudełku, tym bardziej że waży 65GB, nie bardzo widzi mi się tego ściągać. Jak chcesz kupić wersje cyfrową i zacząć pobierać ją już teraz to jedynie z rockstar warehouse, albo bezpośrednio ze steama za 60 euro.

08.04.2015 11:05
kęsik
😊
3
odpowiedz
kęsik
164
Legend

czy kupując GTA w sklepie na GOLu dostanę klucz steam od razu czy dopiero w dniu premiery?

Kupując wersję digital na GOLu nie dostaniesz klucza Steam. Wersja Steam jest dostępna tylko na Steamie. I nie mam pojęcia kiedy klucz od GOLa byłby u ciebie.

Jeśli w dniu premiery to gdzie mogę kupić wersję elektroniczną z możliwością pobrania przed premierą?

GMG zdaje się, że już wczoraj zaczął wysyłać klucze.

Macie już swoje preordery? :)

Ja mam. Podobnie jak kolega wyżej, pudełko. Z mapą i 7 DVD.

08.04.2015 11:09
Valis
4
odpowiedz
Valis
53
Pretorianin

A ja juz przeszedłem , dwa razy : )

08.04.2015 11:24
5
odpowiedz
Apocaliptiq
168
Legend

No rozumiem Was ale nie posiadam napędu DVD :D

08.04.2015 11:33
nagytow
6
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Dostalem maile od Direct2Drive i Gaming Dragons, ze pre-load juz jest dostepny, wiec przynajmniej te dwa sklepy powinny oferowac. Wydaje mi sie, ze wszystkie liczace sie sklepy powinny juz wysylac klucze, do pobrania jest niemal 63GB (na Steamie, u Rockstara pewnie tak samo), wiec daja czas.

08.04.2015 12:12
DarthRadeX
7
odpowiedz
DarthRadeX
112
Zagłębie Lubin

Większość ludzi ma podpięte poprzednie części pod Steam, a tu wersje cyfrowe które oferują sklepy w rozsądnej cenie - tylko R* Warehouse. Koniec, końców wyjdzie na to, że ludzie i tak kupią jeszcze raz w jakiejś wyprzedaży wersję Steam.

Forum: GTA V: pytanie o preorder ( digital )