błagam o pomoc. Już po raz piąty przechodzę gta od początku. Jestem w połowie gry włączam konsole i pisze że nie znajduje dysku twardego i poraz kolejny wszystko muszę przechodzić od początku. Co się dzieje? Mam dysk twardy bez sanek ale konsola stoi w tym samym miejscu cały czas. Ludziska błagam co mam zrobić bo znowu przejdę 40 misji i znowu się samo usunie. Miał ktoś coś takiego? Co zrobić?
UP
Nie napisałeś co to za konsola... może najzwyczajniej masz popsuty dysk? Zapisy same z siebie się nie kasują.
to PS3 dysk 40 gb co jakiś czas wyskakuje że konsola nie znajduje dysku i pyta czy zmienić zapisy z flash na dysk czy jakoś tak. GTA V już po raz "setny" przechodzę i za każdym razem takie coś wyskakuje i wszystko się od nowa istaluje. Dysk dokupiony używany bo konsola super slim 12 GB
wsory że tak późno odpisuje ale mam w domu "kocioł". W innych grach raczej nie bo w MW2 multi zawsze mam ten sam level. Szlag mnie trafia że gta znowu muszę od nowa przechodzić
Dziwny przypadek. Pousuwaj wszystko z dysku konsoli o GTA V (savy, patche) i zacznij od nowa tak jakbyś po raz pierwszy raz grał w GTA V (niech konsola widzi to w ten sposób).
Nie jestem ekspertem bo grałem na x360 ale PS3 raczej nie jest badziewiem więc myślę, że da się zapisywać stan gry na pendrive.
To nie jest tak, że jak On przejdzie GTA 5 do połowy to później nie ma już miejsca na dysku i po prostu mu się coś jeb.. Na tym dysku masz tylko gta czy coś jeszcze????
Ostatnie pytanie. Czyli na pendrive mogę zapisywać grę? Bo znowu przejdę do połowy i wszystko się usunie i nigdy nie przejdę tej gry.