GTA V a wymiana sprzętu
Witam
Zastanawiam się na wymianą sprzętu aby GTA V działało przynajmniej na średnich/wysokich
Obecnie mam takiego monstera:
Procek - AMD Phenom X4 B50 3,6GHz
Karta - Radeon HD5770 1 GB
Ram - 4GB
Win 7
Na tym pewnie odpalę grę ale na niskich i to ciekawe
Jeżeli sprzedam tą kartę i kupię Radka 6850 to wystarczy?
może być za mało ten radek, sprzedaj wszystko, kup PS3 i wstaw do obudowy, nie dość, że spokojnie ruszy to na dodatek pograsz już przed wakacjami :)
Jesli historia z GTA4 czegos nas nauczyla to nie ma komputera, ktory pociagnie GTA5 plyniie. Nie ma i jeszcze jakis czas nie bedzie.
[2] +1
ciemnastrefa ---> Nawet nie zapowiedzieli gry na PC, więc po co się w ogóle teraz nad tym zastanawiasz?
[2] + 1
[5] + 1
Ja się boję że gra nie wyjdzie na PC, bo coraz bliżej premiery a o wersji PC dalej cicho. Jednak myślę że choćby nie wiem jak dobrze zoptymalizowali GTA V pod aktualne konsolę, to na komputerach będzie to wyglądało dużo lepiej ( konsola teraz są wykorzystywane przez gry w100% i muszę przyznać dobrze im idzie jak na tak ''zamierzchły'' sprzęt( GTA IV ma częste spadki FPS na Xbox 360)).
Ja się boję że gra nie wyjdzie na PC, bo coraz bliżej premiery a o wersji PC dalej cicho.
I będzie cicho jeszcze na długo po premierze, tak jak w przypadku prawie wszystkich poprzednich części.
Taka taktyka, aby zmaksymalizować zyski z wersji konsolowych nakłaniając do zakupu także niepewnych PCtowców
wersja PCtowa zostanie zapowiedziana miesiąc lub dwa po premierze konsolowej wersji. A wyjść to na pewno wyjdzie. R* już jeden błąd zrobił przy RDR. Z tym że GTA to bardziej popularna marka niż RDR więc nie wydanie GTA V na PC było by dużym błędem. Z tym że R* nie wykluczył wydania GTA V na PC i WII U.