GTA V??
Nope..
Watch dogs noobs!!Te wasze GTA jest slabe jak barszcz jedynie to san andreas trzymalo poziom.
Poprostu podzilem sie z opinia co sadze o GTA.
METALO - mozemy sie zalozyc, że srednia ocen WD bedzie na poziomie 8/10?
Zgadzam się z wieśniarą. Mogę się o stówę założyć, że gra będzie schematyczna i z czasem nudna. Taki asasyn w mieście. Pewnie trzeba będzie włazić na wieżowce żeby nowe dzielnice odkryć i wyciągać gołębie z klatek. No i pewnie skok wiary do arbuzów.
Też czuję, że Watch Dogs nie będzie tak fantastyczne jak się zapowiada. Będzie dobra, co najwyżej bdb-. Już teraz widać co twórcy chcą osiągnąć a od tych schematów już chce się rzygać. Hakowanie "serwerowni" to nic innego jak wieże z Assasynów, Far Cry 3 czy też nowego Batmana. Żyjące miasto, "stanie w miejscu xx minut i wciąż jest co robić" które reklamują twórcy będzie fajne... przez pierwsze 2 godziny. Jakoś nie widzę siebie i innych ludzi którzy po ukończeniu gry włóczą się po wirtualnym mieście godzinami i przeglądają losowo generowane życiorysy zespawnowanych NPCtów. Mam nadzieję, że się mylę ale wydaje mi się, że najjaśniejszym punktem będzie wygląd gry i to, że swoimi wymaganiami przybliży nam nową generację.