Witam chciałbym się dowiedzieć czy Grand Theft Auto IV jest warte zagrania czy lipa?:D
Warte, ale rewelacji nie ma. Epizody z Liberty City ponoć o wiele lepsze.
Nie opłaca się. Graffika ciulowa, nie jest tak na topie jak GTA V, więc już nie będziesz mógł przed kolegami na przerwie w szkole szpanować :( Ogólnie lipa 3/10
Skoro warte jest założenia kolejnego głupiego wątku zamiast dopisać post do chyba jednego z najdłuższych/najdłuższego? wątku na forum (lub po prostu go przeczytać....) - to pewnie sam już wiesz, że warto i tylko próbujesz głupich prowokacji
Proponuję Sleeping Dogs. :)
DM <---- jestem nowy i nie patrzyłem czy jest taki wątek czy nie na ten temat...więc bez głupich docinek. Skoro na tamtym wątku warte zagrania to na tym podobno lipa... ale nic chciałem wiedzieć. Czyli czekam teraz na GTA V :P
@KUBI
I dałeś się strollować, gratulacje :)
Przez podzielone zdania zdecydowałem się zagrać i zobaczyć to GTA i szczerze powiem szału nie ma ;/
daje 3/10 ;)
oczywiście warto zagrać.Ale jak dla mnie lepiej kupić San andreas.
Jeżeli koniecznie nie chcesz grać w najnowsze GTA, to polecam GTA VC, GTA 3, GTA SA i dopiero na samym końcu GTA 4, jeżeli chodzi o wersje w 3d. Jeżeli masz PS2/PSP, to VCS i LCS również są warte zagrania bardziej niż SA i 4.