Gta IV - pytanie

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
26.12.2025 14:10
1
odpowiedz
FIREBLAST
112
NUKE!!!

Gta IV - pytanie

Pytanko do osób z bardzo dobrą pamięcią. Pamięta ktoś, że był (chyba w gta 4) w krzakach ukryty pewien samochód. Jednak nie chodzi mi o sultan RS który jest ukryty za garażem. Kiedyś jak daaaaaawno temu grałem w gta 4 (chyba też online) to pamiętam że JAKIŚ samochód był ukryty w krzakach tak dobrze, że kompletnie go nie było widać. Może mi się coś chrzani z pamięcią ale na 90% była taka sytuacja. Nie nie chodzi mi o caddy z gta vc...możliwe że to też była inna cześć gta...Kojarzy ktoś w ogóle coś takiego? Myślałem że to Sultan RS ale dałbym sobie głowę uciąć że nie był on przy garażach tylko właśnie w krzakach...ale chat gpt neguje i mówi że on ciągle był za tym garażem....mam jakieś urojenia czy rzeczywiście był jakiś samochód ukryty w krzakach?

post wyedytowany przez FIREBLAST 2025-12-26 14:36:28
26.12.2025 14:42
raziel88ck
2
odpowiedz
raziel88ck
216
Reaver is the Key!

Nie pamiętam.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl