gta 4 pomocy drodzy gracze !
Witam mam pewien problem z gta IV Kupiłem gierke oryginalną zapłaciłem 90zł zainstalowałem i śmigało zainstalowałem patcha poprawił mi płynność gry a dziś pokazał mi się komunikat aby aktualizować program ten który umożliwia grę multiplayer zrobiłem to gra mi się wyłączyła włączam a tutaj komunikat windowsa że gta iv jest zepsuty przeinstalowywałem wszystko czyściłem kompa z danych o gta i instalowałem jeszcze raz teraz gra mi idzie tylko że gdy się włącza to pokazuje mi się że jestem zalogowany do Social Clubu a gdy gra się ładuje wyskakuje komunikat żebym się zalogował gdy klikam enter w celu zalogowania się nic się nie dzieje gdy pomijam ten krok to gra uruchamia się i w 1 filmiku z pokładu statku wyskakuje mi błąd :GTA IV FATAL ERROR WTV 190 reboot or reinstall Game For Windows Live Przeinstalowywałem już grę ale dalej to wyskakuje
w Polsce nie da się chyba zalogować
Witam mam pewien problem z gta IV Kupiłem gierke oryginalną zapłaciłem 90zł
No to zajebiście przepłaciłeś...
[2] "Da się" - zawsze się dało, a od 10 XI 2010 roku można nawet zakładać konto w Polsce
Connor_ Dzięki za pocieszenie ale wole żebyście mi tutaj pisali co mam zrobić a nie że przepłaciłem czy coś
Może jak windowsa reinstalne to pomoże ?