Yo i Elo.
http://www.youtube.com/watch?v=5JkY8xgpQhc&feature=channel_video_title
PROSZĘ WAS, nie dawajcie mi negatywnych ocen. To mój pierwszy filmik z IVONĄ i dlatego jest na Off-Screenie, bo nie stać mnie na nagrywarkę DVD (600 zł)
Tu są ciekawostki jakich nie było u nikogo! Sam poznajdywałem.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gienek Grzejnik oprowadza po Liberty City!!
Nie mogę wystawić negatywnej oceny, bo wyłączyłeś ocenianie. W dodatku zamiast ivony podłóż lepiej swój głos.
Ja pierd....
Chciałbym, ale nie miałem mutacji :/
Muszę jeszcze coś około 1 rok poczekać :/
EDIT: Wyłączyłem bo zazdrośnicy by wystawili i tak negatyw nawet jakby to był the ebst film na You Tube
A ktoś z was zna jakieś ciekawe ciekawostki/bugi? Chętnie przyjmę :)
W dodatku zamiast ivony podłóż lepiej swój głos.
Po co? Ivona ma ładny głos.
Na takie bugi nie zwracam nawet uwagi, a tym bardziej nie rozumiem po co tworzyć o nich filmiki
Co ty pier..... z tą nagrywarką Program fraps nagrywa a WMM zmniejszasz
To PS3 -.-
Więc tak:
1. Ivona - we wszystkich filmikach z tym jakość spada o 70%. Zanim zaczniesz nagrywać to poczekaj ten rok i wtedy nagrywaj używając własnego głosu.
2. Skoro nie stać cię na nagrywarkę to nie nagrywaj z konsoli. Okropnie wyglądają filmiki nagrane kamerą z konsoli.
3. Gdyby te "ciekawostki" byłyby ciekawe... Pokazujesz nam zwykłe bugi związane np. z silnikiem gry (ostatni bug powodowany przez brak ragdoll'a postaci na pojazdach) czy z braku ambicji twórców (brak oddzielnej animacji od animacji wsiadania do pojazdu z drzwiami dla wózka z lotniska)
4. Jak już musisz na siłę wciskać jakieś teksty to niech będą fajne, a nie takie beznadziejne...
5. Takich filmików są tysiące. Raczej masz małe szanse wybić się wśród nich zwłaszcza z takim poziomem jaki prezentujesz.
Niestety ale filmik ssie i tyle jeśli chodzi o ocenę (dałbym oczywiście łapkę w dół). Weź sobie tę uwagi i za rok popracuj trochę lepiej przy swoich filmikach.
Już takie filmiki na GOL'u ktoś reklamował. Tyle, że były o wiele lepsze od tego czegoś
co ty pokazałeś... kratosie ^^
-Nie mogę wystawić negatywnej oceny, bo wyłączyłeś ocenianie. W dodatku zamiast ivony podłóż lepiej swój głos.
Chciałbym, ale nie miałem mutacji :/
Po co ci do tego mutacja?? 0o
Muszę jeszcze coś około 1 rok poczekać :/
Skąd to wiesz? Z wikipedii?
Morgoth - Zaczynasz mnie wkurwiać!
Każdy prawie wie że nim nie jestem, a ty sobie coś wkręciłem.
Jesteś po prostu dow*em.
Fisher - z GTA 4 jest akurat bardzo mało, za to z GTA SA są miliardy.
Morgoth - Zaczynasz mnie wkurwiać!
Każdy prawie wie że nim nie jestem, a ty sobie coś wkręciłem.
Jesteś po prostu dow*em.
To pokazuje, że jesteś kratos.
Wiedziałem, że gościu jest mocno popierdolony, ale żeby od razu był Kratosem? O fuck :]
Może i jestem popierdolony xD, ale nie jestem Kratosem.
...
Ale skąd wogóle pomysł że to CENATION?? Przecież to jest świerszcz, tak świerszcz. A jak ktoś ma wątpliwości to zamierzam powołać specjalną komisje śledczą pod dowództwem Soulkokoju która to zbada. Lista oczywiście otwarta*
spoiler start
dla wybranych
spoiler stop
Kto to świerszcz?
Filmik arcydziełem nie jest - słaba jakość, lektor z IVONY i durne teksty. Szkoda, że wyłączyłeś ocenianie, bo to by była opinia publiczna. ;)
Może jakbyś zrobił to 3 lata temu to byłoby większe zainteresowanie.
Tu są ciekawostki jakich nie było u nikogo! Sam poznajdywałem.
Zastanawiałeś się może dlaczego ich nikt jeszcze nie pokazał, skoro ta gra ma 3 lata? Bo nikt nie zwraca uwagi na takie drobne błędy. Prawdziwy bug to były słynne huśtawki voodoo a ciekawostką serce statui wolności, albo odgłosy seksu w łazience w klubie w jednym z dodatków.
EDIT: Obejrzałem, straszne gówno.
kokoju - zakładam że dla mnie miejsce z góry przewidziane?
EDIT: Dowód na to że ściągałeś z innych filmików a przy najmniej chciałeś ściągąć https://www.gry-online.pl/forum/pomozecie-gta-4/z8b031aa
@Cyber Rekin
Tak, chciałem ściągać, ale nie udało się. Te co są w tym odcinku to takie właśnie nei znane. W 2 odcinku będą poważne bugi i ciekawostki
Prawdziwy bug to były słynne huśtawki voodoo a ciekawostką serce statui wolności, albo odgłosy seksu w łazience w klubie w jednym z dodatków.
To nie są bugi. Bugi to błędy. Czyli coś, co nie powinno zaistnieć w grze i nikt nie starał się, żeby powstało. To, o czym wspominasz to easter eggi, czyli rzeczy celowo umieszczone w grze przez twórców lub coś, co miało się pojawić w grze, ale ostatecznie z tego zrezygnowano.
konik polny - próbuję ci udowodnić, że temat GTA 4 został już dawno wyczerpany.
Narmo - żle to przeczytałeś - napisałem że bugi to huśtawki voodoo, wątpie aby były zamierzonym celem. A potem wymieniam ciekawostki, jak właśnie to serce.
EDIT: Nikomu nic nie zabronić, staram ci się pomóc nie robić z siebie błazna. Chcesz robić filmiki, spoko, ja sam to kiedyś robiłem, ale nie musisz tym zasmiecać forum, które juz wystarczająco jest zasmiecone tego typu rzeczami.
@Narmo
Właśnie o to mi chodziło. Bo ja pokazuję BUGI czyli błędy. Czasem też będzie jakaś ciekawostka bo z kolegą na servie szukamy fajnych :)
@Cyber Rekin
Ale chyba nie zabronisz mi robić filmików?? :D
@Cyber Rekin
Fajny masz avatar ;], na serio. Nie liże Ci dupy, po prostu mi się podoba.
Świerszcz, jak nie chcesz iść w ślady Grubego to posłuchaj ich uwag i weź sobie je do serca. Nie wyjdzie ci pierwszy filmik? OK, zrobisz następny, już bez tych błędów w nagrywaniu, a później będziesz tylko dodawał nowe pomysły i może nawet zrobisz serię filmików. Tylko znajdź jakiś bardziej oryginalny temat, bo YouTube pęka w szwach od błędów w GTA. Może videorecenzje będą ciekawsze??
Video Recenzje.... OK, mam fajne gry itp.
Problem: brak mutacji ;(, a nie będę jak gruby300, piszczał na antenie -.-
Mi osobiście IVONA nie przeszkadza, przykładowo w serii ''Najgorsze gry Wszechczasów'' pasuje akurat. Ważniejsze jest żeby twoje teksty miały poziom, byś przecinków nie zastępował wulgaryzmami... i by było trochę magii;) Co do długości filmików to najlepiej by trwały 7/8 minut, a poza tym to wymyśl jakiś ciekawy tytuł dla tej serii, np. Główny to by bł ''Świerszcz skacze po grach'' a odcinkowe to ''Świerszcz skacze po GTA, Fable itd.''.
A dlaczego świerszcz?? Gienek Grzejnik!
Albo konik :)
Bo ja akurat nie walę głupich tekstów jak np. wiliextreme. W następnym odcinku będą jakieś suchary :P
kokoju- źle mu doradziłeś. Akurat recenzji różnych gier też jest na pęczki, a on jeszcze pewnie ma jakieś stare gry które już nikogo nie obchodzą, jak w przypadku 90% takiej twórczości na youtube.
Soulkokoju: Waśnie kokoju, takich recenzji jest od groma na YouTube
kokoju: Ale popatrz na to z innej strony, taka videorecenzja będzie dla niego świetnym testem umiejętności
Soulkokoju: Masz racje!! Jak zwykle wpadłeś na genialny pomysł:)
kokoju: Przesadzasz, ty byś wpadł na lepszy;)
Soulkokoju: Ale też byłby magiczny?
kokoju: No ba ^^
kokoju: Ale popatrz na to z innej strony, taka videorecenzja będzie dla niego świetnym testem umiejętności
Hmm, a myślałem że tylko ja mam rozdwojenie jaźni...
Cyber Rekin: Niech se ćwiczy i pokaże mamie, ale skoro to ma być tylko ćwiczenie to nie musi tego gówna wsadzać do sieci. Uczący się prawnik na pierwszym roku nie dostaje własnych rozpraw sądowych.
Cyber Rekin: Niech se ćwiczy i pokaże mamie, ale skoro to ma być tylko ćwiczenie to nie musi tego gówna wsadzać do sieci. Uczący się prawnik na pierwszym roku nie dostaje własnych rozpraw sądowych.
kokoju: YouTube i tak pęka od, mówiąc delikatnie od filmików niezbyt dobrej jakości, jak mu nie wyjdzie pierwszy to zrobi drugi, nikt go za słabą jakość nie zablokuje
Soulkokoju: He he, a wiecie że kokoju ma za główny telefon Xperie 10 mini i mu Angry Birds przycina xD
kokoju: Ale ty masz taki sam telefon :/
Soulkokoju...
kokoju: YouTube i tak pęka od, mówiąc delikatnie od filmików niezbyt dobrej jakości, jak mu nie wyjdzie pierwszy to zrobi drugi, nikt go za słabą jakość nie zablokuje
Soulkokoju: He he, a wiecie że kokoju ma za główny telefon Xperie 10 mini i mu Angry Birds przycina xD
Soulkokoju...
Cyber Rekin: A miałeś kupić HTC Desire. Pochwalę się że mi się nie przycina :) A co do filmików to ja jedynie próbuje uratować go od youtubowej śmierci i zrobienia z siebie trolla.
Soulkokoju...
Cyber Rekin: A miałeś kupić HTC Desire. Pochwalę się że mi się nie przycina :) A co do filmików to ja jedynie próbuje uratować go od youtubowej śmierci i zrobienia z siebie trolla.
Artilio: Zaprawdę musisz się postarać, gdyż czasu niewiele pozostało.
Soulkokoju...
Artilio: Zaprawdę musisz się postarać, gdyż czasu niewiele pozostało.
Soulkokoju: Miałem kupić htc desire, ale babka z Orange dzień przed wysłaniem zadzwoniła i powiedziała że zaszła drobna pomyłka i zamiast 39zł, abonament będzie wynosił 79...
kokoju: Naprawdę myślałeś że jakiś operator da ci ten telefon za złotówkę w abonamencie 39zł??!
Soulkokoju: To się kupi na Allegro, proste
kokoju: Ty chcesz uzbierać 600zł? Przecież jak ty masz więcej niż 20zł to lecisz kupić CDA, cokolwiek by w nim nie było:0
Soulkokoju: Cicho, bo ci po rankingu pojadę
kokoju: Ja powiem Catcherowi że spamujesz!
Soulkokoju: To się śpiesz, widziałeś chyba na iGOLu newsa w którym zapowiadają wielkie zmiany i oficjalne stanie się częścią Appla
kokoju: A nie chodziło tam o nowe zakładki w grach i na stronie głównej?
Soulkokoju: To też