GT 610 2bg DDR3
No więc mam właśnie tą karte graficzną i mam problemy typu wyłączanie się gier ,wyłączanie się komputera tyle że nie resetowania ale jest dziwne buczenie w słuchawkach a na monitorze jest tylko czarny ekran oraz bluescreeny . Chciałbym wiedzieć czy to może być spowodowane przez kartę graficzną czy może przez zasilacz (atx 450w) . Jeśli to przez kartę graficzną to prosiłbym o podpowiedzi na jaką ją wymienić
To może być także przez procesor, przez ram, przez płyt główną. Musisz nam powiedzieć od kiedy ci się to dzieje i co zrobiłeś, że zaczął się zawieszać i pojawiać blure scr
To było od samego początku czyli pół roku temu, więc czy to możliwe że to przez windowsa ?
Procesor :Phenom II x4 945
Ram: 4 gb ddr3
Płyta główna: msi 760 GM
Co ty chciałeś na tej "karcie" uruchomić? Toż to nadaje się co najwyżej do biura. Raczej wina karty, wymień na coś sensownego.
Czyli karta do wymiany . Ok . Jeszcze tylko napiszcie mi na jaką ją wymienić ;)
Tylko nie szalejcie z cenami .
Tak do 300 złotych żeby można było pograć bez problemów
Moge Ci sprzedac za 180zl MSI R4850 1GB. Pograsz na tym spokojnie w wiekszosc gier.
Mi został w starym komputerze geforce 480 odpalisz na nim wszystkie gry w medium/high detalach napisz na gg to sie dogadamy 48000544
GG: 4882405
Email: bamkozlowski na gmailu
Jak jestes chetny, to zglos sie po zdjecia - najlepiej na emailu.