GryFPS
Siema :D
Chciałbym Was zapytać czy warto kupić takie gry jak np:
Bttlefield 3
Far Cry 3
Medal of Honor 2010
Medal of Honor Warfighter
Dodam że w gre wchodzą jedynie FPS-y i te które podałem :)
Battlefield 3 raczej nie kupie bo tylko na najniższych pójdzie na singlu , Far Cry 3 płynnie na niskich pewnie to samo z Warfighterem więc nastawiłem się na Medal of Honor 2010 żeby pograć sobie na średnich, do tego mi się podoba ;P
Więc czy według Was dobra jest ta gra i czy poszła by mi na takim laptopie i na jakich detalach?
Windows 8.1
Procesor: Intel Pentium i3 2.4 2 rdzieniowy
Nvidia GeForce 720GTM
Dysk: 1000GB
Ram: 2 GB
DirectX11, 64bity itp ;)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :3
Przykro mi mowic... ale chyba zadna gra Ci nie wejdzie na tego laptopa O_o. Za malo ramu i procesor za wolny.. do tego Windows 8 Ech...
A chodzi ci o multi a czy kampanię? Medal of Honor 2010 pójdzie.
O multi i kampanię. Wiem że Battlefield 3 , Warfighter oraz Far Cry 3 ledwo co będą chciały iść ale Medal Of Honor powinno dobrze chodzić gdyś Battlefield Bad Company mam i na najwyższych łazi bez żadnego problemu a na średnich bez żadnych ścinek ;)
Aha i sorki mam 4GB ramu :D
Battlefield 3 raczej nie kupie bo tylko na najniższych pójdzie na singlu A próbowałeś?
Moim zdaniem we wszystkie gry zagrasz ze spokojem na tym lapku.
Tak kolega dał mi żeby sprawdzić płytke i swoje konto na multi bardzo się muli a singlu idzie na minimalnych jakoś ;)
Mimo to Medal Of Honor 2010 powinien pójść najlżej z tych wszystkich gier czy nie? :>
No ten Medal jest najlżejszy. Ale Medal drugi też może pójść ale nic nie obiecuję, bo jest zrobiony na tym samym silniku co BF3.
Dzięki wielkie jeśli ktoś by chciał dopisać to wypowiedzcie się . Elo! :3