Cześć.
Szukam jakiejś naprawdę świetnej gry survival o zombie. Coś w stylu nie wiem... 7DaysToDie. Nie The Forest. Jakaś mniej popularna gra. [oczywiście tutaj bez przesady, żeby to była jakaś gra w którą nikt nie gra]
Z góry dziękuję.
@EDIT: Ach, ta nazwa wątku -.- - przepraszam.
No jeśli chodzi o zombie survivale to na topie jest DayZ a z mniej popularnych było WarZ ale chyba twórcy zrezygnowali z tej gry.
Z ciekawości oglądasz Z Nation :D? Ja oglądałem tylko pierwszy odcinek, w sumie nie najgorsze ale do The Walking Dead to nawet nie ma porównania.
[2] - Tak, oglądam Z Nation... :)
O DayZ słyszałem i właśnie w to pogram. Dziękuję.
[3] - Pogram w H1Z1... Dziękuję za odpowiedź. :)
Niestety nie oglądałem tego serialu ale z takiego survivalu mogę polecić State of Decay wraz z dodatkami, DayZ oraz z takich nowszych Dying Light. Ponoć bardzo fajny ten ostatni tytuł. Sam jeszcze nie grałem ale na pewno o niego będę musiał zahaczyć.
Dayz znudzi cię po 3 dniach. Mam wielu kolegów, którzy DAYZ kupili, byli napaleni 100 na 100 punktów, a zagrali w to kilka dni, jeden może wytrzymał 2 tygodnie z przerwami i wszyscy rzucili tę grę, nie grają w ogóle, nawet raz w miesiącu. Nie polecam.
H1Z1 na razie za mało rozbudowany jest by ci go polecać, nudzi się równie szybko jak DAYZ i inne gry.