Gry w stylu Diablo, Fallout, Neverwinter
Zna ktoś jakieś gry w stylu jak w tytule tyle, że trochę nowsze? Takie fallouty to mi się już odpalać nie chcą, a nawet to rozdziałka jest tak niska, że grać się nie chce, Baldur Gate itd.
a nawet to rozdziałka jest tak niska, że grać się nie chce,
Uu. Teraz fanatycy Fallouta cie zjedzą.
Współczuje.
Wszystkie te gry mają możliwość zainstalowania moda na podbicie rozdziałki więc możesz spróbować.
Fallout 3 -> proste?
Gry w stylu diablo>>>Sacred, Sacred 2, Hellgate London, Legend: Hand of God , Loki, Divine Divinity, Kings Island 2, Dawn of Magic, Battle of Immortals, NoX, Titan Quest,Champions of Norrath
Tytuły które są warte uwagi już zostały w większości wymienione,ale nie wszystkie.
IceWind Dale-wszystkie częśći z dodatkami
Dungeon Siege-wszystkie częśći z dodatkami
Planescape Torment
Jak coś sobie przypomnę to jescze to napiszę
PS.Chcesz tylko klasyczne RPGi i hack,n,slash?
dzięki, jeśli chodzi o gatunek to bardziej hack and slash :)
Tak jak ktoś już tu wymienił, Sacred. Zagrywałem się długie godziny w to. Co prawda mało RPG w tym RPG, ale zabawa i tak jest.
To jeżeli chodzi o hack and slash to napewno zagrać musisz w jak wymieniłem wcześniej 1.Dungeon Siege-wszystkie częśći z dodatkami 2.Torchlight-niedługo będzie premiera 2 3.LOKI 4.Sacred-to samo co w przypadku Dungeon Siege 5.Titan Quest-+dodatek Immortal Throne.I to są wszystkie tytuły hack and slash,które są bardziej znane.
Jeżeli chodzi o cRPG to napewno sięgnij po którąś z produkcji BioWare mam tutaj na myśli ich nowe dzieło Dragon Age+dodadatki i DLC to samo w przypadku II częśći,ale ich stare gry też są warte uwagi nawet bardziej jak Dragon Age moim zdaniem.Fajnym cRPG (mi się przynajmniej grało przyjemnie)jest Drakensang-i tu również radzę zagrać w każą część z dodatkami.
PS.Jak coś sobie przypomnę to napiszę.Jak będziesz miał problem którą grę wybrać,to pisz z chęcią Ci pomogę w wyborze,to samo się tyczy tego jeśli byś się gdzieś zgubił w którejś z nich,grałem w każdą(niektóre przechodziłem kilkakrotnie) którą wymieniłem tak więc jak coś to pisz,zawsze pomogę jak się zgubisz i w wyborze gry również służę pomocą.A nie interesują Cię actionRPG jak np.Gothic czy TwoWorlds?