Gry w stylu Diablo, Fallout, Neverwinter

Forum Gry RPG
Odpowiedz
03.10.2011 16:04
1
odpowiedz
kropeczka nad i
58
Pretorianin

Gry w stylu Diablo, Fallout, Neverwinter

Zna ktoś jakieś gry w stylu jak w tytule tyle, że trochę nowsze? Takie fallouty to mi się już odpalać nie chcą, a nawet to rozdziałka jest tak niska, że grać się nie chce, Baldur Gate itd.

03.10.2011 17:23
ProTyp
😍
2
odpowiedz
ProTyp
180
random

a nawet to rozdziałka jest tak niska, że grać się nie chce,
Uu. Teraz fanatycy Fallouta cie zjedzą.
Współczuje.

03.10.2011 17:27
Sensai3D
3
odpowiedz
Sensai3D
146
Generał

Wszystkie te gry mają możliwość zainstalowania moda na podbicie rozdziałki więc możesz spróbować.

03.10.2011 17:29
Thermometrr
4
odpowiedz
Thermometrr
132
out of space

Sacred

03.10.2011 19:37
5
odpowiedz
zanonimizowany634026
28
Centurion

Fallout 3 -> proste?

03.10.2011 20:01
6
odpowiedz
Suilnas_NPC
142
Generał

Gry w stylu diablo>>>Sacred, Sacred 2, Hellgate London, Legend: Hand of God , Loki, Divine Divinity, Kings Island 2, Dawn of Magic, Battle of Immortals, NoX, Titan Quest,Champions of Norrath

03.10.2011 20:22
7
odpowiedz
zubek29
65
Konsul

W stylu Diablo to może Magicka czy Torchlight.

03.10.2011 22:58
8
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

Tytuły które są warte uwagi już zostały w większości wymienione,ale nie wszystkie.
IceWind Dale-wszystkie częśći z dodatkami
Dungeon Siege-wszystkie częśći z dodatkami
Planescape Torment
Jak coś sobie przypomnę to jescze to napiszę

PS.Chcesz tylko klasyczne RPGi i hack,n,slash?

04.10.2011 03:19
9
odpowiedz
kropeczka nad i
58
Pretorianin

dzięki, jeśli chodzi o gatunek to bardziej hack and slash :)

04.10.2011 07:45
Ragnus
10
odpowiedz
Ragnus
37
kocio of venezia

Tak jak ktoś już tu wymienił, Sacred. Zagrywałem się długie godziny w to. Co prawda mało RPG w tym RPG, ale zabawa i tak jest.

04.10.2011 08:21
11
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

To jeżeli chodzi o hack and slash to napewno zagrać musisz w jak wymieniłem wcześniej 1.Dungeon Siege-wszystkie częśći z dodatkami 2.Torchlight-niedługo będzie premiera 2 3.LOKI 4.Sacred-to samo co w przypadku Dungeon Siege 5.Titan Quest-+dodatek Immortal Throne.I to są wszystkie tytuły hack and slash,które są bardziej znane.

Jeżeli chodzi o cRPG to napewno sięgnij po którąś z produkcji BioWare mam tutaj na myśli ich nowe dzieło Dragon Age+dodadatki i DLC to samo w przypadku II częśći,ale ich stare gry też są warte uwagi nawet bardziej jak Dragon Age moim zdaniem.Fajnym cRPG (mi się przynajmniej grało przyjemnie)jest Drakensang-i tu również radzę zagrać w każą część z dodatkami.

PS.Jak coś sobie przypomnę to napiszę.Jak będziesz miał problem którą grę wybrać,to pisz z chęcią Ci pomogę w wyborze,to samo się tyczy tego jeśli byś się gdzieś zgubił w którejś z nich,grałem w każdą(niektóre przechodziłem kilkakrotnie) którą wymieniłem tak więc jak coś to pisz,zawsze pomogę jak się zgubisz i w wyborze gry również służę pomocą.A nie interesują Cię actionRPG jak np.Gothic czy TwoWorlds?

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl