Szukam jakiejś gry na przeglądarke w stylu ogame/plemiona strategiczno/ekonomicznej (ale chcialbym cos w klimacie SF) ale bez mozliwosci wyslania smsa za 20 zl za co bede 500x lepszy od innych. Wiem ze gry przegladarkowe z tego sie utrzymuja, ale moze sa jeszcze jakies zupelnie darmowe??
Red Dragon - są płatności, ale dotyczą one liczby kont, które możesz mieć. Płatności nie wpływają na samą rozgrywkę - gra jest turowa, klimaty fantasy.
Oj kolego w dzisiejszych czasach trudno o taka grę. Wszyscy tworcy takich produkcji mimo iz twierdza ze gra jest "darmowa" wprowadzaja tzw mikrotranzakcje, dzieki ktorym sie utrzymuja. Raczej nikt nie tworzy charytatywnie.
Ja ci mogę polecić gierkę q 100% darmową istnieją tylko dotacje dobrowolne za które otrzymujesz konto premium jednak daje ono tylko kilka wygodnych opcji, jednak nie mając premium dobrze kombinując premium jest niepotrzebne, jest to gra polityczno ekonomiczna w której jesteś obywatelem kraju, masz możliwość zostania prezydentem, posiadać własne firmy itp
http://e-sim.org/lan.48813/
oczywiście jest to mój reflink za którego ja dostane troszkę golda ale także każdy rejestrując się z reflinków innych graczy ma z tego profity w postaci GOLD- cennej waluty otrzymywanej za lvl lub z handlu
Sun herooo jest wolna od mikrotransakcji, PREMIUM w przypadku serwera 1 :)
Może przypominać tytuł Shakes & Fidget. Tylko że tutaj są punkty ruchu do wykorzystania, a zamiast lochów arena. Im dalszy postęp na arenie tym gracz odblokowuje sklepy (bronie, pomocników), karczmy (nowe misje).
Gra może być trochę trudna z początku.. wszystko bardziej opiera się na szczęściu (wylosowanie ekstra kasy, unikatowego przedmiotu, doświadczenia, pomocnika bitewnego).
Gra co dopiero się ukazała dlatego wszystkich chętnych zapraszam :)
[link]