Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gry podobne do serialu Dorwać Komandosa

07.04.2014 19:18
1
zanonimizowany989523
2
Legionista

Gry podobne do serialu Dorwać Komandosa

Na pewno znacie serial Dorwać Komandosa z programów discovery, gość ucieka przed różnymi służbami, które go tropią np. przed strażą graniczną. Czy są gry podobne choćby z tym, że ktoś nas chce dorwać, a my sprytnie uciekamy, ukrywamy się? W pewnym sensie Outlast pasuje troszkę, bo unikamy wrogów, uciekamy, ukrywamy się.

07.04.2014 19:26
pecet007
2
odpowiedz
pecet007
178
~

Skyrim, Fallout New Vegas, w obie gierki da się tak pograć żeby wszyscy nas znienawidzili ;)

07.04.2014 19:54
Wismerin
3
odpowiedz
Wismerin
99
Generał

Up
Jemu chodzi raczej o coś innego.

jedynie co mi przychodzi do głowy to Arma z modami. Podobna tematyka no i możesz sobie poszukać odpowiednich misji gdzie należy uciec przed siłami wroga.

O takiej grze jak byś chciał jeszcze nigdy nie słyszałem.

07.04.2014 20:01
Cobrasss
4
odpowiedz
Cobrasss
209
Senator

Soldiers heroes of world war 2 :P masz mniej żołnierzy od wroga i tym co masz musisz przejść daną misję
Od biedy w edytorze dajesz sobie jednego zołnierzyka na gromadę żołnierzy wroga.

07.04.2014 20:28
DM
5
odpowiedz
DM
227
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

Nie wiem czy w obecnych wersjach to jeszcze jest, ale w americas army, podczas szkolen offline, test do Special Forces polegał na przejściu z punktu a do b, bez wykrycia i nie był łatwy.

Na forach były opisy, ktoredy iśc, kiedy trzeba sie czołgac, kiedy mozna przyspieszyd itd

Forum: Gry podobne do serialu Dorwać Komandosa