Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gry o podobnym klimacie, grywalności, uniwersum co The Last of Us na PC

22.01.2015 20:47
1
vatran_auraio
1
Junior

Gry o podobnym klimacie, grywalności, uniwersum co The Last of Us na PC

Wiem, że temat był już przerabiany, ale chciałem spytać kogoś z Was czy znaleźliście coś w stylu TLoU na PC? Przyznam szczerze, że jestem załamany tym, że na PC nie ma gry o podobnym klimacie i systemie rozgrywki. Jak to jest możliwe żeby z tak ogromnej platformy jaką jest PC, żaden z twórców nie stworzył czegoś podobnego. Nie no ok, GTA IV lub nowy Tomb Raider są gdzieś mniej więcej na drodze do tego żeby zaoferować podobną rozgrywkę, ale jednak to nie to samo. To jest niesamowite, że jedno studio- Naughty Dog, zrobiło Uncharted i The Last of Us- gry, które są niedoścignione praktycznie przez nikogo. Myślę, że tylko Rockstar ze swoim GTA może się równać z produkcjami tej ekipy. W każdym razie, jeśli natknęliście się na coś fajnego (TPP), napiszcie. Jestem ciekaw co Wy znaleźliście o podobnym charakterze. Przyznam się szczerze, że gry pokroju Dead Island, I am Alive, Left 4 Dead czy (mimo, że to świetna gra)- The Walking Dead, nie przekonują mnie bo w żaden sposób nie umywają się do TLoU.

22.01.2015 20:48
2
odpowiedz
vatran_auraio
1
Junior

Sory za błąd z tym uniwersum. Nie o to chodziło ;)

Forum: Gry o podobnym klimacie, grywalności, uniwersum co The Last of Us na PC