Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gry na tablet

10.07.2014 11:43
1
zanonimizowany970273
26
Konsul

Gry na tablet

Witam. Zakupiłem tablet prestigio multipad 2 dla siostrzeńca z androidem i mam prośbę. Mógłny mi ktoś podać gdzie mógłbym sciągnąć jakieś fajne gry? Jestem kompletnie zielony w tych sprawach bo jeszcze nigdy nic nie sciągałem z internetu ( gry zawsze kupowałem oryginalne). Nie wiem gdzie i jak się sciąga gry i czy aby takie sciąganie gier z neta jest bezpieczne. Tak jak mówię nigdy nic nie sciągałem więc kompletnie nie ogarniam sprawy. Z góry bardzo serdecznie dziękuję.

10.07.2014 11:55
marcin00
2
odpowiedz
marcin00
106
Forumowy Wilk

Najłatwiej, najbezpieczniej tutaj - http://tnij.org/6rz2vyj, nawet maja apkę na androidzie ;)

10.07.2014 14:41
3
odpowiedz
Sage
155
Arbiter Elegantiae

Załóż na tablecie konto Google i ściągnij z Google Play. Sporo dobrych gier jest darmowych.

10.07.2014 14:44
4
odpowiedz
zanonimizowany1003169
0
Konsul

Załóż na tablecie konto Google i ściągnij z Google Play. Sporo dobrych gier jest darmowych. +1

10.07.2014 21:45
HUtH
5
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Pierwsza opcja to w Google play(sklep google), ale minusem jest to, że jest to przypisane tylko do jednego maila/konta google.
Druga opcja to amazon appstore, mają ogromną większość tego co na Playu, ale że jest to konto w amazonie, to można na różnych kontach korzystać z gier. Poza tym codziennie jakieś darmowe appki, czasem dobre gry się trafiają(np. Bard's Tale). Żeby się tam zarejestrować i kupować, to trzeba podać adres amerykański, najlepiej polskiej ambasady :P

Forum: Gry na tablet