Gry na PC
W co polecacie sobie pograć na PC napiszcie gry w które fajnie się gra. Co polecacie ? Czy polecacie gry Far Cry 3, Crysis ten najnowszy, Assassin`s, Mass Effect ? Przeszedłem NFS MW i UG czy oprócz nich jest coś fajnego myślę o The Run albo Rivals a może inna gra wyścigowa ? Nie chce zmarnować kasy.
Jeśli lubisz rpgi i rpgo podobne gry to mass effect jest zdecydowanie obowiązkowy.W FC 3 grało mi się całkiem przyjemnie mogę go polecić z czystym sumieniem.
NFS Rivals zbiera dobre oceny, osobiście nie grałem, ale osttanie NFS mi się podobają. W sumie dużo ścigałek mi się ostatnio podoba :)
Z nowych i lepszych - może GRID 2?
Dam Ci jedną rade - nie kupuj nowych NFSÓW za nic. - Sranie w banie.
Need for Speed Rivals, to zdecydowanie najlepsza czesc serii na przestrzeni ostatnich kilku lat. Bierz smialo, ale tylko jesli jestes wierny tradycji Need for Speed - szybkie wozy, piekne krajobrazy, rewelacyjna muzyka i masowe poklady niewyobrazalnej grywalnosci. Jesli szukasz czegos na modle Most Wanted 2005 i Underground, to mozesz sobie odpuscic.
Dzięki. Nie lubię gier typu fantazy. Lubie gry typu CoD, średniowieczny klimat taki jak w M&B, tworzenie postaci i sprawianie że jest najlepsza to jak tworzenie gwiazdy w Fifie czy NBA lubię takie coś. Gry podobne rozgrywką do Assassina i GTA. Lubie gry wyścigowe z możliwością tuningu Polecicie mi zakupić GTA 4 ?