Grupowy nocleg na Ukrainie

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
05.04.2012 23:59
szymon_majewski
1
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

Grupowy nocleg na Ukrainie

Witajcie serdecznie !

Chce troche wspomoc przyjaciela w organizowaniu wycieczki, wiec bede sie streszczal.

Szukamy w chwili obecnej miejsca, gdzie mogloby przez tydzien nocowac jakies 40 osob. Glownie mieszczuchy, wiec jakiekolwiek namioty w gre nie wchodza, ale tez nie moze byc za drogo (wiec hotele raczej odpadaja, chyba ze po taniosci). Calosc na dlugi wekend majowy (czy w zasadzie tydzien majowy). Ma ktos jakies obcykane miejsce w okolicach Lwowa, gdzie moznaby sie zatrzymac ?

ed. dla mnie bomba, ale pomysl o reszcie. Takze odpada.

06.04.2012 00:01
2
odpowiedz
zanonimizowany836486
4
Pretorianin

proponuje dworzec kolejowy

06.04.2012 01:49
pawlix90
3
odpowiedz
pawlix90
41
Konsul

Ja polecam przystanki autobusowe są tam krzesła czasami nawet nie ma :) więc można i usiąść i spać :) na jednym przystanku zmieści sie około 8 osób, na przeciwko jednego przystanku powinien być drugi, także mamy juz szesnaście miejsc teraz wystarczy znaleźć jeszcze 3 przystanki i cała czterdziestka będzie miała niezapomniany wyjazd :))

06.04.2012 03:09
SpaceCowboy
4
odpowiedz
SpaceCowboy
97
Jenerał

Jak masz dostęp do tego poradnika -> http://allegro.pl/krym-oraz-lwow-kijow-odessa-polwysep-rozmaitosc-i2197130318.html
to w opisie Lwowa znajdziesz tani hotel - Lviv Hotel czy jakoś tak.. będzie jakaś wzmianka i sąsiedztwie karaluchów :D. Ja tam żadnych karaluchów nie widziałem ani nikt z moich znajomych a płaciliśmy w lipcu 2010r. 70hr za dobę/os lub 35hr/os za pół doby czyli w przeliczeniu odpowiednio 30/15zł z babką dało się dogadać po polsku. Tylko, że nas były 4 osoby więc nie było problem ulokować nas tam zaraz po przyjeździe do Lwowa, bez żadnej rezerwacji. Jeśli chodzi o ekipę 40 osób to nie wiem jak będzie :)

06.04.2012 09:40
Awerik
5
odpowiedz
Awerik
62
Backpacker

Napisz do większych hosteli w mieście, przy takiej ilości gości na pewno wytargasz bardzo sensowną cenę.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl