Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Grand Theft Auto V [Spoilery]

26.08.2013 10:50
1
modzel18
57
Konsul

Grand Theft Auto V [Spoilery]

Uwaga ten kto nie chce nie chce psuć se w jakiś sposób fabuły niech nie czyta dalej!!!

Więc z tego co pamiętam bo sporo z tych wycieków już usunięto to(o fabule):

1.Powróci Mori brat Bruciego który miał dość brata i wyrzucił go. Ten przeprowadził sie do LS i tam zaczyna ,,pakować''
2.Powróci gang The Lost na czele z Terrym Thorpem który przeprowadził sie tuż po spaleniu klubu The Lost. Będzie hanlował narkotykami.
3.Trevor będzie członkiem gangu Angels of Death. The Lost obetną mu ,,genitalia''
4.Michael zginie
5.Lamar także zabity przez FIB
6.Powrócą niektóre gangi z SA
7.Będzie można grać w kosza ;)
8.Franklin ma na nazwisko Thompson

Jeśli znacie więcej to napiszcie

26.08.2013 11:36
leem230698
2
odpowiedz
leem230698
129
Lewacki Wojownik

Źródło

[3] - ok. Jeżeli takie małe fakty są tak interesujące to ja nie mogę się doczekać wsiąknięcia w fabułę :)

26.08.2013 11:45
3
odpowiedz
modzel18
57
Konsul

gta-five.pl ale juz usunęli bo niby R* ich o to prosił

26.08.2013 17:58
preDratronIX
4
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau

Wątpie żeby główni bohaterowie zginęli, nigdy jeszcze w żadnej części GTA protagonista nie zginął.

Tak samo było w GTA IV, kiedyś, ale to na prawde bardzo dawno czytałem na gtasite.pl, że bohater miał zginąć. W sposób związany z helikopterem (przygnieciony czy coś w tę deseń).

26.08.2013 20:10
5
odpowiedz
modzel18
57
Konsul

Śmierć Michaela jest potwierdzona sprawdzałem na kilku forach tak wynikało z zapisu audio gdzie ksiądz mówił coś w rodzaju ,,Michael może nie był wielkim człowiekiem nie umarł w godny sposób ale...'' coś tam bylo dalej ale już nie pamiętam. A Lamar to nie główny bohater tylko przyjaciel Franklina.

Forum: Grand Theft Auto V [Spoilery]