Gram obecnie w Avowed, a potrzebuje jeszcze jednej gry!
Obecnie gram w Avowed (wiem, dla niektórych ta gra to gówno, ale mi się podoba). Zrobiłem porządki na dysku, usunąłem trochę niepotrzebnych gier i programów i zostało mi trochę ponad 160GB wolnego miejsca z dysku 512GB. Zastanawiam się czy instalować jakąś grę, żebym miał różnorodność z Avowed. Tylko zastanawiam się co? Mam sporą bibliotekę gier i ciężko mi wybrać ten jeden tytuł. Baldur's Gate 3, Resident Evil 2, Dragons Dogma 2, Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, Dying Light 2, Diablo 4, Path of Exile 2, Pillars of Eternity 2, Ghost Recon Wildlands, Ghost of Tshusima? A może coś innego? Zależy mi na różnorodności, żeby gry nie były do siebie podobne. Najbardziej mnie kusi Baldur's Gate 3, ale to tak jak Avowed, fantasy RPG, poza nim to również skłaniam się do Red Dead Redemption 2. A wy co byście wybrali?
Avowed złe nie jest, ma wady, ale ma zalety. Kiedyś skończę ale Rogue Trader wygrał xd
Z twojej listy, jeśli chciałbym klimatyczne przeciwieństwo to bym odpalił Cyberpunka.
Gothic Remake. Klimat inny, to się różni 😂
Cokolwiek, będące na przykład starfieldem, nie jest lepsze od Avowed.
Nie no Starfield to przynajmniej ma jakis klimat i tez ciekawszy swiat
Avowed wieje krindzem i sandalem pod kazdym wzgledem
Czytając to, że co jakiś czas zakładasz podobne wątki i wymieniasz mnóstwo gier w swoich listach to nie wiem czy gry typu Baldur's Gate 3 itp. które wymagają dużo czasu i skupienia będą dla ciebie odpowiednimi tytułami.
Swoją drogą, to graj w to na co masz ochotę, przy całej sympatii do Ciebie nie rozumiem tych wątków i pytania co chwilę ludzi w co masz zagrać? nikt za Ciebie w gry nie będzie grał przecież, tylko Ty - a jak nie wiesz w co grać, to sobie włącz YouTube i zobacz jak dana gra wygląda i czy Ci się podoba. Ile ludzi, tyle opinii, w niczym Ci to nie pomoże.
Zależy mi na różnorodności, żeby gry nie były do siebie podobne.
A czemu nie bierzesz pod uwagę np. gier sportowych czy przygodówek?