...że szybko otrzymacie swój port GTA5, bo gra jest E P I C K A
PS. Jaram się jak dzieciak, kupiłem po świętach i rewelacja po prostu, najlepsze GTA w historii. To jaki progres Rockstar poczynił od premiery IMO słabej czwórki powoduje opad szczeny, poprawione zostało dosłownie wszystko, każdy aspekt rozgrywki. Do tego po raz pierwszy tak bardzo odczuwałem filmowość, to jak zostały przedstawione misje, fabuła i czasem naprawdę się czułem jakbym oglądał dobry film gangsterski. Tutaj śmiałbym napisać, że zbliżyli się nieco bardziej do Mafii, sporo świetnie wyreżyserowanych scen, w tym wypadku jednak nie ograniczających ogromnej swobody działania. 10/10 Zasłużona gra roku :) Pozdro z Los Santos!
PS2. Byle nie było jak z GTA4 :P
Ja już tam gram w gta 5 na Pc jest beznadziejne na konsole też jest beznadziejne nie wiem czemu dostała ocene 10 na 10
A model zniszczeń samochodów nadal jak z GTA 3.
Ja czekam na GTA z fizyką zniszczeń z FlatOut.
No a w Red Dead Redemption graliście? :D
To dopiero zajebista gra!
Ja tam mam olane w to bardziej czekam na Watch Dogs ta polityka Rockstar mnie już nudzi i opini publicznej to samo "Kiedy bedzie gta na pc" żenujące jak bedzie to bedzie i koniec kropka.
nie, TLoU lepsze
Muszę się zgodzić. Chociaż GTA bardzo niewiele brakuje do TLoU. Te dwie gry, to na razie chyba najlepsze produkcje, jakie kiedykolwiek ukazały się na konsole.
GTA jest nieco przereklamowane, gra jest bardzo dobra, ale nie dorasta do hype'u wokół niej, w tym roku było kilka lepszych gier - TLoU, Rayman Legends, Bioshock Infinite.