Witam. Mam dość duży problem. Przeszedłem już główny wątek Wiedźmina 3 Krew i wino ale zostało mi parę misji pobocznych. Chciałbym je sobie zrobić lecz nie mogę gdyż występuje bug. Gdy np. chce udać się do jakiegoś znaku zapytania czy obszaru poszukiwań, piszę, że opuszczam obszar misji "Długa Noc" a Geralt mówi, że musi wrócić pokonać Dettlaffa. Wtedy pokazuje się mapa i musimy się przenieść gdzie indziej, tak jak w wypadku wybieganie poza mapę. Wyszedł patch 1.22, w którym niby problem miał być rozwiązany "Naprawiono błąd, w wyniku którego granice z zadania Długa noc mogły pozostawać po jego ukończeniu, uniemożliwiając graczom podróżowanie po Toussaint." Lecz zaktualizowałem grę i dalej ten problem występuje.
Wydaje mi się, że twój problem dotyczy granic tego questu, które pozostają po jego ukończeniu.Użyj sprawdź/napraw w GoG lub na Steam sprawdź spójność plików. Jak nie zadziała http://en.cdprojektred.com/support/contacting-support/
A próbowałeś cofnąć się z zapisem i jeszcze raz pokonać Dettlaffa. ?
Za przeproszeniem ale wyraźnie napisałem "Lecz zaktualizowałem grę i dalej ten problem występuje."
Mam podobny problem co kolega powyżej i też nie bardzo wiem co zrobić :(
Nie wiem co Wam poradzić... Ale jaki jest sens robienia najpierw fabuły do końca a potem zadania poboczne ? :)
Zostały mi z 2 i to też takie mniej ważne. Czyli np. muszę oczyścić znaki zapytania z grasantów. Ale jak już wiesz. Ciężko mi się dostać do znaków zapytania.